top of page
Schoonheidsverzorging
YAG Laser Behandelingen
YAG laser.jpg

YAG LASER BEHANDELINGEN

Definitieve ontharing

Laser-systemen ;Alexandrite:755nm en de 1064nm ND:YAG laser

Definitief ontharen in Rotterdam, Acne-Couprose-Pigment of Rimpelbehandeling met de YAG laser methode.       

Acne

Acne

Algemene informatie over Acnebehandelingen met de YAG laser methode.


Puistjes oftewel acne, iedereen heeft er wel eens mee te maken en/of mee te maken gehad. Acne hebben is voor niemand leuk, en lange tijd was deze aandoening alleen op een goede manier te behandelen met zware medicijnen die behoorlijk wat bijwerkingen hadden. Gelukkig zijn er inmiddels ook andere, minder belastende behandelmogelijkheden zoald de Adéna Ipl methode. Niet alleen voor actieve acne (wanneer de puistjes in volle hevigheid aanwezig zijn), maar ook voor de littekens die kunnen achterblijven wanneer de puistjes verdwenen zijn. 

Couperose

Couperose

Couperose behandeling

Bij couperose zijn de kleine bloedvaatjes door de huid van wangen, neus en voorhoofd zichtbaar als fijne rode lijntjes. Couperose is onschuldig en komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.

Veel mensen vinden couperose vervelend – behalve dat het cosmetisch niet mooi is kan couperose ook klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en heel warm worden. Veel buiten zijn in weer en wind kan couperose verergeren. Uiteindelijk bepaalt een erfelijke aanleg en de sterkte van de vaatwanden of u couperose krijgt. Couperose wordt bij Centre Esthetique behandeld met het Yag laser methode.


Advies over couperose
Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeute of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met de YAG laser methode. Ook zal zij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de huidtherapeute als door u wordt ondertekend.
 

Behandeling van couperose

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt gemiddeld vijftien tot dertig minuten. Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig.
 

Verdoving

Een behandeling met de Adéna IPL methode kan zonder verdoving uitgevoerd worden.


Na de behandeling
Na de behandeling kunt u meteen naar huis. U kunt direct weer uw dagelijkse bezigheden hervatten. Wanneer u last heeft van een branderig gevoel kunt u de huid thuis nog koelen met een natte doek. De eerste uren na de behandeling kan er roodheid en lichte zwelling optreden, deze verdwijnt na enkele uren tot een dag.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk uw huid goed te beschermen tegen de zon. Wij raden u aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.


Resultaat
De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor het optimale resultaat adviseren we over he algemeen meerdere behandelingen te ondergaan. 

Couprose 1.jpg
Ontharen

Ontharen

Definitief ontharen met de YAG laser methode

Ontharen door middel van de YAG laser is een veilige pijnloze snelle methode zonder enige complicaties. Het werkt als volgt; de lasertflits valt door de transparante huid en wordt in de haarwortel omgezet in warmte waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Omdat we alleen haren in de volwassen fase kunnen behandelen zijn er gemiddeld tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig. Voor altijd glad, wie wil dat niet?
Deze behandeling is het best toepasbaar bij mensen met een lichte huid en donkere haren. Mensen met een donkere huid of blonde haren kunnen met deze methode helaas niet geholpen worden.*

Algemene informatie over de YAG laser methode

 • Bij het ontharen mogen de haren vóór de behandeling een maand niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.

 • Bij het ontharen worden de eerste behandelingen gegeven om de zes weken, later worden de tussenliggende perioden verlengt                                                    

 • Voor zowel het ontharen als voor de huidverbetering behandeling mag de huid twee weken vóór en nà de behandeling niet onbeschermd worden blootgesteld aan de zon.

 • Voor de behandeling van couperose en hyperpigmentatie wordt er om de 3 weken behandeld

 • Acné en rimpelbehandelingen worden in kuurverband gegeven. Deze behandelingen worden wekelijks herhaald voor een periode van 6 tot 8 weken.

Resultaat

Het resultaat en het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende lichamelijke factoren, ten eerste de ernst van de aandoening en vervolgens de conditie van de huid.


Het Betaalbare Adéna IPL concept. Het Adéna concept biedt u zeer voordelige prijzen op het gebied van IPL. Vergelijkt u ook de prijzen eens met wat u tot op heden uitgegeven heeft aan scheermesjes, scheerschuim en/of ontharingscrème!
Met IPL skinrejuvenation is er nu een goed cosmetisch alternatief voor plastische chirurgie

Voorbereiding

 • 3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mogen de haren niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.

 • 3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mag u niet in de zon of zonnebank, dit omdat het resultaat het beste is als u huid niet te bruin is. Tijdens de kuur is het belangrijk dat u de behandelde plaatsen zo goed mogelijk tegen uv-straling beschermt door het te bedekken. Gebruik van een sunblock is ook een optie.

 • 1 dag voor de behandeling moet u de te behandelen plaats kort scheren, zodat de eventuele irritatie van het scheren is weggetrokken als u behandeld wordt. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij dit eventueel voor u doen.

* gebruik op de behandeldag geen bodylotion, deodorant of parfum op het te behandelen gebied.

Heeft u nog vragen

Voor meer vragen en een persoonlijk advies kunt u een gratis en vrijblijvende afspraak maken.
Wij beantwoorden uw vragen graag!

Haar 2.jpg
Pigment

Pigment

Pigment 3.jpg
Pigment 1.jpg
Skin Rejuvenation 3.jpg

Pigmentbehandeling

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht.

Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling. We kunnen onder andere behandelen;

 • Hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken

 • Sproetjes

 • Zwangerschapsmasker

 • Bloedvatafwijkingen zoals Couperose en Rosacea

 • Actieve Acné

 • Huidverslapping

 • Fijne lijntjes

 • Rimpeltjes.


Een mooi en strak uiterlijk, leeftijd is niet belangrijk meer!


Pigment (Melanine) is van oorsprong een organische kleurstof in onze huid welke wordt gevormd door melanocyten. Melanocyten zijn de cellen die in de kiemlaag van onze huid liggen, deze produceren onder de invloed van UV-stralingen melanine (deze kleurstof zorgt voor het bruinen van onze huid) en geven het tevens af aan de rond omliggende huidcellen. 
Door onder andere erfelijke aanleg, hormonen, veroudering van onze huid en eventuele blootstelling aan de zon kunnen verschillende pigmentaandoeningen ontstaan. 
Vele mensen, oud & jong hebben last van pigmentvlekken. Een veel voorkomende variatie hierop zijn de welbekende sproetjes en/of de zogenaamde moedervlekken die wij meestal vanaf onze geboorte hebben. Deze zogenaamde moedervlekken kunnen zolang ze niet veranderen, geen enkel kwaad. Het is echter wel belangrijk om te weten dat overmatig zonnen of veelvuldig zonnebankgebruik in de huid schade kan ontstaan. Deze schade ervaart men over het algemeen niet zolang men nog jong is, echter opgelopen in onze jeugd, kan dat op latere leeftijd toch problemen gaan geven, wat kan leiden tot de welbekende pigmentaandoeningen zoals bijv. ouderdomsvlekken, levervlekken of pigmentvlekken. Deze zijn echter niet gevaarlijk voor ons, zolang ze maar niet veranderen van kleur of grootte en niet gaan jeuken. 

De behandeling 

Centre Esthetique maakt gebruik van het YAG laser systeem om pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of littekens van acne te verminderen. Bij deze behandeling maken wij gebruik van zogenaamde lichtflitsen . Het Adéna Ipl apparaat zendt een lichtbundel door de huid waardoor het pigment wordt verpulvert. Het behandelde oppervlak waar het pigment zich bevindt zal na ongeveer een week in de vorm van een korstje van de huid afvallen. Na deze periode zal het pigment dus verminderd dan wel verdwenen zijn.
 

Voorbehandeling

Het is raadzaam om 4 weken voor aanvang van de behandeling uw huid niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnebank, tevens raden wij het gebruik van zelfbruiningscreme af.

Rimpes

Rimpels

Rimpelbehandelingen

Skinrejuvenation / Huidverbetering / Een strakke huid

Een kaaklijn die minder scherp wordt, wangen die wat gaan zakken, een hals die losser komt te zitten, op den duur wordt de natuurlijke verslapping zichtbaar. U wilt de spankracht van vroeger terug? Daar kan de Centre Esthetique u bij helpen. Bij een lichte mate van verslapping hanteren wij de YAG laser methode ook ideaal bij lichte verslapte huid van de onderoogleden. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig, maar dan is uw huid ook zichtbaar strakker en gladder.

Tarieven

Tarieven

 

Voor alle tarieven zie: www.naturalbeautykliniek.com.

bottom of page