top of page

OVER ONS

Centre Esthetique werd opgericht in het jaar 2000 door Jessica Coveña en heeft inmiddels haar 20 jarige jubileum achter de rug. Centre Esthetique heeft door haar succes en groei van de afgelopen jaren en mede door algemene acceptatie van Plastische-en Esthetische Chirurgie de afgelopen jaren kunnen groeien. Vele, vele duizenden cliënten gingen u voor en heeft de cliëntele van Centre Esthetique explosief doen groeien de laatste 20 jaar, en daar zijn we trots op. Centre Esthetique is niet gevestigd in een dure villa met marmeren trappen en bekleed met dure tapijten. Dergelijke onnodige luxe wordt uiteindelijk door u betaald. Centre Esthetique investeert liever in kwaliteit, daar heeft u als cliënt tenslotte het meeste baat bij. Via bemiddeling van Centre Esthetique doet u absoluut een verantwoorde investering in uw toekomstige figuur op maat.

jess.png

Op onze website proberen wij u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze mogelijkheden en onmogelijkheden in esthetische, plastische en cosmetische behandelingen. Hieronder vallen bijvoorbeeld; liposculptureInjectablescorrectie van de oogleden, huidverjonging, contourverbetering, facelift enz. Wij bieden u de gelegenheid om een goede en weloverwogen beslissing te nemen.
Onze website zal vanzelfsprekend niet al uw vragen een sluitend antwoord te bieden omdat veel afhankelijk is van u als individu en de plastisch chirurg die u zal behandelen. Als u een behandeling overweegt, zal een gratis en vrijblijvende consults de logische volgende stap zijn.

Wensen en verwachtingen

Uw wensen en verwachtingen worden vervolgens tijdens dit consult besproken en krijgt tevens informatie over mogelijke alternatieven, Ons advies in deze, neem pas een beslissing om tot een eventuele behandeling over te gaan als u het gevoel hebt dat u voldoende geïnformeerd bent.

De Chirurgen

De artsen en chirurgen die werkzaam zijn via onze bemiddeling hebben ruime ervaring op hun vakgebied met ieder een specialisme, bijvoorbeeld; Plastische, Reconstructieve, of Esthetische Chirurgie. Al de specialisten waar tussen wij bemiddelen zijn expert op hun vakgebied en gekwalificeerd, gecertificeerd en geregistreerd.

Goed in je vel zitten

Het is geen geheim dat ieder mens uiterlijke onvolkomenheden heeft, echter is het niet altijd de aanleiding om er direct iets aan te laten doen. Toch zijn er soms zaken die men als storend ervaart en komt het voor dat onvolkomenheden een negatieve invloed hebben op uw plezier in het leven. In deze gevallen loopt men daar vaak te lang mee rond, terwijl dat helemaal tegenwoordig niet langer nodig is.

In de meeste gevallen kunnen door eenvoudige behandelingen onregelmatigheden in het postuur en / of het gelaat worden gecorrigeerd. Binnen dit kader zullen wij op onze website aspecten van zowel reconstructieve als esthetische / plastische chirurgie aan de orde doen laten komen.

Persoonlijk consult

De informatie op de website dient vanzelfsprekend als een algemene leidraad, een persoonlijk gesprek met onze adviseur en / of een medisch specialist zullen alle hindernissen voor u weg kunnen nemen. Centre Esthetique  ziet toe op een zorgvuldige behandeling van uw persoonlijke gegevens

Ik wens u veel wijsheid toe met het maken van uw beslissing.

Uw behandeling laten Financieren? Dat kan!

Klik op http://www.cosmeticfinance.nl

Telefoon: 06-51806744
E-mail: info@centre-esthetique.nl

bottom of page