top of page

Reviews

Hallo allemaal,

Graag wil ik jullie bedanken voor het eerlijke advies om geen liposculpture te doen, omdat mijn verwachtingen niet waargemaakt kunnen worden.

Ik was eerder al bij een concurrent geweest, en die hadden daar met geen woord over gerept. Vertelden wel wat ze gingen doen en waar, en als laatste wat het zou gaan kosten. Het zou heel erg zijn geweest als je na zoveel geld, moeite en energie nog steeds die buik zou hebben. Vandaar dit bedankje. Hoewel ik gisteren best wel flink teleurgesteld was, kan ik jullie opstelling alleen maar waarderen.

Cynthia

 

Beste allemaal,

Ben nu een weekje verder en voel mij prima. Gisteren weer geshopt en het scheel al 2 maten. Heb mijn ervaring op de site plastische chirurgie gezet. Ik heb echt een plezierige ervaring achter de rug in jullie kliniek. Ben benieuwd wat het eindresultaat zal zijn. Bedankt !!!.

Judith

 

Beste mensen,

Ik wilde even vertellen hoe gelukkig ik me prijs in deze moderne tijd te leven, maar dan ben je d’r nog niet….ik wel, ik heb júllie gekozen en heb een zeer professionele aanpak gekregen. Ik heb de knowhow en ruime ervaring van dr. Lemmens duidelijk kunnen merken. Hartelijk dank aan het hele team voor de goede zorg, jullie zijn eerlijk, vriendelijk en geven persoonlijke aandacht. Het resultaat? ….wow! Jassen die niet meer konden sluiten, passen nu, kleding zit fijner, voel me zekerder en noem maar op. Dit alles helpt de motivatie om op te letten met eten en langer te trainen bij de fitnessclub.

Bedankt!! Karine

Hoi Jessica,

Nou nou. Alles liep gesmeerd zaterdag! Wat een geweldig team! Dr. ......... was zo geruststellend en leuk... hij heeft mij heel goed behandeld. Ik was in een uurtje klaar; nog een uurtje uitslapen en om tien over 12 zat ik al in de auto richting huis. De anesthesist was zo goed ik voelde de prik niet eens. De roes was echt perfect; ik heb er op het laatst iets van meegemaakt maar dat kwam doordat zij mij omhoog bracht uit de roes - het was een hele lichte narcose. De hele ervaring was prima. Hij zei dat mijn huid in zo'n goede conditie was dat hij heel ver kon gaan.

Nu gaat het ook goed; ik heb wat blauwe plekken maar eigenlijk bijna niets. de stijfheid gaat steeds meer weg. Wanneer mogen de laatste witte pleisters af? Of moeten ze vanzelf afgaan als ik volgende week mag douchen (zonder pakje)?

Het is wel nog heel dik maar dat is te begrijpen denk ik... wanneer begint de oedeem af te nemen? Na een week of twee, drie? Ik kan nu al zien dat het resultaat supermooi wordt!!!

Bedankt voor alles. Ik hoor wel wat ik nog moet doen voor follow up of zo.

Groetjes,

Een hele blije Annalisa

 

Hallo allemaal,

Ik heb gisteren een liposculpture behandeling gehad bij Centre Esthetique in Rotterdam en ook ik ben super tevreden met het resultaat!. De mensen zijn er buitengewoon vriendelijk en geven uitstekende informatie. De behandeling zelf was heel goed uit te houden en er werd door de aardige chirurg en assistente heel gezellig gepraat tijdens de ingreep, waardoor je amper in de gaten had dat er wat gebeurde. Kortom, ik kan deze kliniek iedereen aanbevelen!!!.

Monique

 

"Ik wilde dit al jaren, maar angst voor de ingreep en de pijn hield me tegen.

Uiteindelijk toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Tijdens dit consult werd alles heel duidelijk uitgelegd en men toonde begrip voor mijn angst.

Met trillende knieën stond ik enkele weken later in de operatiekamer.

Ik ben nog nooit zó bang geweest. Maar zowel de arts als de verpleegkundige

wisten me op mijn gemak te stellen en sleepten me er doorheen.

Alleen hun vriendelijkheid al deed me goed.

Achteraf kan ik best zeggen dat het meegevallen is, het was vooral de angst, maar de pijn viel reuze mee, ook achteraf.

Verder was ik bang voor littekens, zodat mensen het zouden kunnen zien.

Nou, het resultaat is prachtig, ik ben er heel tevreden mee en ik moet héél erg goed kijken wil ik zelf de littekentjes nog kunnen zien!" 

(Melissa, 34 jaar, liposculpture 2 zones )

 

Beste medewerkers,

In juni heb ik bij uw kliniek een liposculpture behandeling laten doen voor de maag, heup en buik. Deze behandeling is met succes uitgevoerd door dr. Lemmens. Ik kan u zeggen dat ik heel tevreden ben over de werkwijze van de medewerkers van Centre-Esthetique en dr. Lemmens. Omdat bij mij lipoedeem is geconstateerd heb ik ter verlichting van de klachten en ongemakken, uit medisch oogpunt besloten om deze behandeling te laten doen. Het resultaat is zeer goed. De klachten zijn sterk afgenomen. Bedankt voor alles.

Lia

 

Hallo,

Ik heb afgelopen week een liposculpture behandeling gehad voor de onderkin bij Centre Esthetique. Ik ben zeer tevreden over de benadering en de behandeling. Na 2 dagen werd ik opgebeld door hen, dit om te vragen hoe het met mij ging. Uitstekend was mijn antwoord. Dat er ook goede aandacht is voor je na de behandeling vind ik klasse. Ben je van plan iets te ondernemen m.b.t. plastische chirurgie, dan zou ik Centre Esthetique in Rotterdam absoluut willen aanraden.

Irma

 

Beste medewerkers,

Gisteren ben ik geholpen aan mijn zwemband… vandaag het gevoel van behoorlijke spierpijn… maar ik zie nu al een stuk resultaat, iets wat ik pas over een paar maanden zou moeten zien! De behandeling was pijnloos en ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon lol heb gehad in de OK. Humor was alom aanwezig, ik dank de arts, de OK assistente en de dames achter de balie die zo enorm goed voor me gezorgd hebben. Het is echt een aanrader voor iedereen die plaatselijk vet helemaal zat is. Mijn dank is groot!! En ik ben benieuwd hoe ik er over een maand uitzie.

Groeten Kim

 

Beste medewerkers van Centre Esthetique

Vandaag ben ik behandeld in Mol door dr. Lemmens. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ik door hem behandeld ben, de kliniek en de sfeer. Het resultaat kan ik nog niet beoordelen, dat wacht ik nog af. Maar als dat net zo is als de behandeling en ontvangst dan is het meer dan uitstekend.

Groetjes Heleen

 

Beste medewerkers C.E.

Graag wil ik iedereen bedanken voor hun steun tijdens de liposculpture behandeling. Ik was intens nerveus maar achteraf viel het allemaal reuze mee! Nu zal ik het iedereen aanranden, met overtuiging, die deze stap overweegt. Veel succes verder.

Noëlle

bottom of page