top of page
schoonheid
Injectables

INJECTABLES

Injectables

Om ongewenste rimpels te verminderen, gelaatstrekken te versterken , volume te creëren en de huid (lippen) te verjongen hebben wij meerdere mogelijkheden middels injectables om de huid weer jonger te doen lijken.

 

Spierontspanners & Rimpel fillers

Onze injectable arts werkt o.a met Restylane, Botox, Xeomin, Radiesse, Teosyal, Azalure, Stylage enz.  

Restylane® / Radiesse® / Teosyal® / Stylage®, niet permanente fillers, hebben veel positieve eigenschappen die voortkomen uit 10 jaar ervaring en 10 miljoen behandelingen.

 

Botox® / Xeomin® / Dysport® / Azzalure®, spierontspanners, geschikt voor de kraaienpootjes of fronsrimpels, verzachten de mimiek.

Restylane 1.jpeg
Alle producten.jpeg
Botox.jpeg
Radiesse.jpeg
Azzalure 2.jpeg
Stylage logo.jpeg

Migraine (chronische hoofdpijn)

Een aantal mensen heeft last van of migraine. Hoewel de precieze oorzaken van de meeste hoofdpijnvormen onbekend zijn, zijn er wel degelijk aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanningen in bepaalde spierengroepen een grote rol spelen.

 

Van Botox® / Dysport® / Azzalure® ( Botuline toxine)is aangetoond dat het een effectief middel is ter behandeling van migraine en andere hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Hoe het precies werkt is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar de ervaring leert dat ongeveer 75% van de mensen met migraine en/of andere hoofdpijnklachten erg veel baat hebben bij het gebruik van Botox®/Dysport®/Azzalure®.

Behandeling van migraine d.m.v. Botiline toxine

Door het middel Botiline toxine in de spiertjes in te brengen worden deze verlamd. Over het algemeen is een behandeling van de fronsspier voldoende om een duidelijke verbetering van de klachten te behalen. In enkele gevallen kan op geleide van pijn ook de achterzijde van het hoofd behandeld worden. Om voor iedere cliënt de meest geschikte behandeling vast te stellen, worden cliënten gevraagd een dagboek bij te houden en daarin aan te geven wat het effect van de Botox® / Dysport® / Azzalure® behandeling op de hoofdpijnklachten is. Het inbrengen van Botiline toxine in de spiertjes wordt door de meeste cliënten niet als pijnlijk ervaren.

Het resultaat van de behandeling met Botox® / Dysport® / Azzalure®  

Het resultaat van een behandeling is in alle gevallen tijdelijk (5 tot 8 maanden).

Klik voor meer info of om een afspraak te maken op; http://www.naturalbeautykliniek.com

Migraine
Injectables 1.png
Botox 1(1).jpeg
Dysport 2.jpeg
Azzalure 1.jpeg
Transpireren

Transpireren

 

Algemene informatie over  Dysport® 

Botox® / Dysport® / Azzalure® (botuline toxine) is vooral bekend als middel tegen het behandelen van rimpels. De werking van Botuline toxine verlamt de spierwerking zodat de rimpels niet meer zo duidelijk in de huid getrokken kunnen worden. Botuline toxine werkt op de zenuwoverdracht van de zenuw naar de spier, het blokkeert de vrijgave van acetylcholine, een neurotransmitter. Deze stof geeft de zenuwimpuls door naar de spier. Op dezelfde manier geeft acetylcholine een zenuwsignaal door aan de zweetklieren.  

 

Met als verschil; 

Botuline toxine werkt op willekeurige spieren, bij zweetklieren gaat het om een onwillekeurig proces. Met andere woorden: Botuline toxine blokkeert als het ware de bewuste samentrekking van een spier en blokkeert de werking van de zweetklieren, dit is een proces dat niet bewust beïnvloed kan worden. Botuline toxine blijkt uitstekend te werken bij overmatig transpireren onder de oksels, handen en voeten. Een bekend probleem dat bij veel mensen zeer veel hinder geeft in het dagelijkse leven. Voor deze groep mensen is een Botuline toxine behandeling zeer geschikt.

Consult voor een behandeling met Botox® / Dysport® / Azzalure®

Een cliënt die voor het eerst op consult komt krijgt een eerlijk advies en een zo volledig mogelijk beeld van de behandeling en de periode daarna. Tijdens het gesprek met één van onze artsen wordt bepaald of de cliënt geschikt is voor de behandeling met Botuline toxine. Tevens wordt er bekeken of de verwachtingen van de cliënt overeenstemmen met hetgene onze artsen kunnen bieden. Onze artsen zullen het behandelplan vervolgens toelichten. De cliënt informeert de arts over zijn of haar gezondheid en welke medicijnen er eventueel worden gebruikt. Wanneer de cliënt besluit om tot een behandeling over te gaan wordt er een behandelingsovereenkomst tussen de cliënt en Centre Esthetique en de behandelend arts ondertekend.

Behandeling met Botox® / Dysport® / Azzalure®

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Bij een cliënt die overmatig transpireert is het voor onze ervaren artsen heel goed te beoordelen op welke plekken deze persoon behandelt dient te worden. De werking van Botuline toxine is gemiddeld 5 tot 6 maanden.

Bijwerkingen

Na afloop van een behandeling met Botuline toxine kan er enige roodheid en/of zwelling ontstaan. Deze eventuele bijwerkingen trekken echter weer snel weg, bij een behandeling in de oksels trekt dit onmiddellijk weg.

Resultaat van een behandeling

Resultaat na een Botuline toxine behandeling.
Het resultaat is dat de verlamde zweetklieren minder of nagenoeg geen transpiratie meer produceren. De duur van de werking kan per persoon verschillen. Na 5 tot 6 maanden is het middel uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. In tegenstelling tot het gebruik van Botuline toxine in het gelaat, kan Botuline toxine in de oksel zonder onderbreking herhaald worden.
De behandeling helpt jammer genoeg niet bij iedereen, ongeveer 7% van de mensen behaald onvoldoende resultaat door deze behandeling.

Door onze jarenlange ervaring raden wij voor deze behandeling Dysport® aan.

 

Risico's en complicaties bij een Botuline toxine behandeling

Er zijn geen risico's bekend van Botox® / Dysport® / Azzalure® behandeling bij overmatig transpireren.

Botox 4.jpeg
Dysport 1.jpeg
Fillers en vullers

Fillers / Vullers

 

Algemene Informatie over Restylane® / Stylage® / Radiesse® / Teosyal®

Deze producten zijn een combinatie van water en een bepaalde gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van  nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden. Het hyaluronzuur in deze producten zijn volkomen zuiver en geven geen allergische reacties. Restylane is ideaal voor het corrigeren (opvullen) van de lippen.      

                                     

TEOSYAL beste injectable product van het jaar

Een erkenning en bevestiging van de professionals binnen de Esthetische geneeskunde.
Wij zijn zeer verheugd om u bekend te maken dat TEOSYAL is verkozen tot “Beste injectable product van het jaar” van de Aesthetic Medicine Awards, het grootste esthetisch magazine voor professionals in Engeland. Het prestigieuze Award is gewonnen van de zes grootste concurrenten, waaronder Restylane. TEOSYAL scoorden op de onderstaande criteria ruim beter dan alle deelnemers:

 

  • Populariteit van het product.

  • Mate van het direct zichtbare resultaat na de behandeling.

  • Efficiency van het product.

  • Patiënttevredenheid.

  • Duurzaamheid.

  • Veiligheid.

  • Gebruiksgemak / gebruiksvriendelijkheid.

  • Klantenservice, marketing en promotie ondersteuning.


Het winnen van deze Award is een bevestiging dat onmiskenbaar aangeeft dat TEOSYAL momenteel het beste product is op alle facetten en dat het haar beloftes waarmaakt! Niet voor niets is TEOSYAL de snelst groeiende injectable. Wereldwijd!

TEOSYAL hyaluronzuur injectables geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. De ideale rimpelbehandeling voor het verwijderen en/of opvullen van rimpels.

Restylane 1.jpeg
Radiesse.jpeg
Stylage logo.jpeg
Alle producten.jpeg
Algemene info spierverslappers

Algemene informatie over spierverslappers

 

Botox®, Xeomin®, Dysport® en Azzalure® zijn merknamen voor botuline toxine (Type-A).

 

Botuline toxine is een stofje dat de aangezichtspiertjes verlamt, in eerste instantie werd dit stofje/middel gebruikt in de oogheelkunde en neurologie om spastische spieren te verlammen. De laatste jaren wordt Botuline toxine gebruikt voor cosmetische doeleinden. Het middel was vanaf het begin populair onder de jetset, de televisie en filmwereld volgenden en nu wordt het volop gebruikt door modellen die voor hun werk rimpelloos willen blijven.

 

Inmiddels kiezen veel meer mensen voor Botuline toxine.
Bij een ontspannen gezicht zijn er weinig rimpels zichtbaar, bij praten of alleen ingespannen luisteren naar iets ontstaan er rimpels op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen. Bij veelvuldig lachen vormen zich rimpels naast de ogen (kraaienpootjes). Met Botuline toxine kan men deze rimpels op het voorhoofd, tussen de ogen (fronsrimpels) en kraaienpootjes afzwakken of zelfs helemaal laten verdwijnen.

 

Botuline toxine wordt rechtstreeks in de spiertjes ingespoten en is na een paar dagen effectief en zichtbaar, na ongeveer een kleine week optimaal en na vijf tot zes maanden uitgewerkt. Botuline toxine blijft bij herhaling over het algemeen langer effectief.

Azzalure 1.jpeg
Botox 1(1).jpeg
Dysport 2.jpeg
Xeomin 1.jpeg
Bocotoure

Bocotoure

- Bocouture® bij voorhoofdsrimpels
- Bocouture® bij oogrimpels of kraaienpootrimpeltjes
- Bocouture® bij fronsrimpels
- Bocouture® bij migraine
- Bocouture® bij lippenplooitjes, ook wel rokerslijntjes genoemd
- Bocouture® bij decolleté
- Bocouture® bij putjes kin
- Bocouture® bij gummy smile


Botuline Toxine
Botuline Toxine (in de volksmond vaak Botox genoemd) wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.
Bij wordt ook het merk Bocouture gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen. Het merk Bocouture is een van de meest zuivere Botox producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Bocouture waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Huidreactie
U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelende zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg.
De duur van de behandeling: 20 minuten
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden.

Interval: 3 maanden
* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wij adviseren u 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u zult zweten. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

846-merz-bocouture.jpeg
Tarieven

Tarieven

 

Voor alle tarieven zie: www.naturalbeautykliniek.com.

bottom of page