top of page
vrouw Uitrekken

HET CONSULT

Behandelingen

Welkom op de website van Centre Esthetique.

Op onze site informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden en onmogelijkheden van esthetische en of plastische chirurgie, cosmetische behandelingen zoals borstvergroting, ooglidcorrectie, gezichtsverjonging, injectables (Botox en Restylane), liposculpture (liposuctie), contourcorrectie, schaamlipcorrectie, maagband, enz. Zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden willen wij voor u belichten. Wij willen u, met ons grote aanbod onafhankelijke informatie zo goed als mogelijk informeren. Hiermee bieden wij u de gelegenheid om een echt goede en weloverwogen beslissing te nemen.

Deze website zal niet alle vragen kunnen beantwoorden mede omdat veel afhankelijk is van de individuele patiënt en de plastisch chirurg die u zelf uitkiest. Indien u serieus een behandeling overweegt, is een gratis consult dan ook de volgende logische stap.

Uw wensen en verwachtingen

Uw wensen en verwachtingen worden dan besproken en u krijgt over de behandeling en alternatieven, gedetailleerde informatie. Wij adviseren u de beslissing voor een behandeling pas dan te nemen, als u overtuigd bent dat u voldoende uitgebreid bent voorgelicht door uw eventuele behandelaar en u het volledige vertrouwen in hem of haar heeft.

Plastisch Chirurgen met veel ervaring

De plastisch chirurgen werkzaam via Centre Esthetique hebben ruime ervaring op het gebied van de Plastische, Reconstructieve, Hand-, Esthetische en Genitale chirurgie. De naam zegt het al: het is een zeer uitgebreid medisch vakgebied met een draagwijdte die reikt van correcties van aangeboren afwijkingen, reconstructies na ongevallen of kanker, alswel esthetische ingrepen met het doel in te grijpen om harmonische verhoudingen te scheppen dan wel te herstellen.

Uw behandeling laten financieren? Dat kan, klik op http://www.cosmeticfinance.nl

                                  

Wij wensen u veel wijsheid toe bij het maken van uw keuze.

Meer informatie over de behandeling:

bottom of page