Transpireren

 

             

Algemene informatie over  Dysport® 

Botox® / Dysport® / Azzalure® (botuline toxine) is vooral bekend als middel tegen het behandelen van rimpels. De werking van Botuline toxine verlamt de spierwerking zodat de rimpels niet meer zo duidelijk in de huid getrokken kunnen worden. Botuline toxine werkt op de zenuwoverdracht van de zenuw naar de spier, het blokkeert de vrijgave van acetylcholine, een neurotransmitter. Deze stof geeft de zenuwimpuls door naar de spier. Op dezelfde manier geeft acetylcholine een zenuwsignaal door aan de zweetklieren.  

Met als verschil; 

Botuline toxine werkt op willekeurige spieren, bij zweetklieren gaat het om een onwillekeurig proces. Met andere woorden: Botuline toxine blokkeert als het ware de bewuste samentrekking van een spier en blokkeert de werking van de zweetklieren, dit is een proces dat niet bewust beïnvloed kan worden. Botuline toxine blijkt uitstekend te werken bij overmatig transpireren onder de oksels, handen en voeten. Een bekend probleem dat bij veel mensen zeer veel hinder geeft in het dagelijkse leven. Voor deze groep mensen is een Botuline toxine behandeling zeer geschikt.

Consult voor een behandeling met Botox® / Dysport® / Azzalure®

Een cliënt die voor het eerst op consult komt krijgt een eerlijk advies en een zo volledig mogelijk beeld van de behandeling en de periode daarna. Tijdens het gesprek met één van onze artsen wordt bepaald of de cliënt geschikt is voor de behandeling met Botuline toxine. Tevens wordt er bekeken of de verwachtingen van de cliënt overeenstemmen met hetgene onze artsen kunnen bieden. Onze artsen zullen het behandelplan vervolgens toelichten. De cliënt informeert de arts over zijn of haar gezondheid en welke medicijnen er eventueel worden gebruikt. Wanneer de cliënt besluit om tot een behandeling over te gaan wordt er een behandelingsovereenkomst tussen de cliënt en Centre Esthetique en de behandelend arts ondertekend.

Behandeling met Botox® / Dysport® / Azzalure®

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Bij een cliënt die overmatig transpireert is het voor onze ervaren artsen heel goed te beoordelen op welke plekken deze persoon behandelt dient te worden. De werking van Botuline toxine is gemiddeld 5 tot 6 maanden.

Bijwerkingen

Na afloop van een behandeling met Botuline toxine kan er enige roodheid en/of zwelling ontstaan. Deze eventuele bijwerkingen trekken echter weer snel weg, bij een behandeling in de oksels trekt dit onmiddellijk weg.

Resultaat van een behandeling

Resultaat na een Botuline toxine behandeling.
Het resultaat is dat de verlamde zweetklieren minder of nagenoeg geen transpiratie meer produceren. De duur van de werking kan per persoon verschillen. Na 5 tot 6 maanden is het middel uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. In tegenstelling tot het gebruik van Botuline toxine in het gelaat, kan Botuline toxine in de oksel zonder onderbreking herhaald worden.
De behandeling helpt jammer genoeg niet bij iedereen, ongeveer 7% van de mensen behaald onvoldoende resultaat door deze behandeling.

Door onze jarenlange ervaring raden wij voor deze behandeling Dysport® aan.

Klik voor meer info of om een afspraak te maken op; http://www.naturalbeautykliniek.com

 

  • Risico's en complicaties bij een Botuline toxine behandeling

Er zijn geen risico's bekend van Botox® / Dysport® / Azzalure® behandeling bij overmatig transpireren.