Algemene informatie over spierverslappers

Botox®, Xeomin®, Dysport® en Azzalure® zijn merknamen voor botuline toxine (Type-A).

Botuline toxine is een stofje dat de aangezichtspiertjes verlamt, in eerste instantie werd dit stofje/middel gebruikt in de oogheelkunde en neurologie om spastische spieren te verlammen. De laatste jaren wordt Botuline toxine gebruikt voor cosmetische doeleinden. Het middel was vanaf het begin populair onder de jetset, de televisie en filmwereld volgenden en nu wordt het volop gebruikt door modellen die voor hun werk rimpelloos willen blijven.

 

Inmiddels kiezen veel meer mensen voor Botuline toxine.
Bij een ontspannen gezicht zijn er weinig rimpels zichtbaar, bij praten of alleen ingespannen luisteren naar iets ontstaan er rimpels op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen. Bij veelvuldig lachen vormen zich rimpels naast de ogen (kraaienpootjes). Met Botuline toxine kan men deze rimpels op het voorhoofd, tussen de ogen (fronsrimpels) en kraaienpootjes afzwakken of zelfs helemaal laten verdwijnen.

 

Botuline toxine wordt rechtstreeks in de spiertjes ingespoten en is na een paar dagen effectief en zichtbaar, na ongeveer een kleine week optimaal en na vijf tot zes maanden uitgewerkt. Botuline toxine blijft bij herhaling over het algemeen langer effectief.

 

Klik voor meer info of om een afspraak te maken op; http://www.naturalbeautykliniek.com