TEOSYAL Kiss is specifiek ontwikkeld voor meer volume van de lippen (lipbehandeling)

Mooie lippen met TEOSYAL KISS

Het vormgeven van lippen
 

Een mooie en volle, sensuele mond staat hoog op het verlanglijstje van veel mensen. Met TEOSYAL Kiss kunt u op een veilige, natuurlijke manier een meer geprononceerde mond krijgen.

Een lipbehandeling kan in meerdere stappen worden uitgevoerd. Om een meer geprononceerde mond en vollere lippen te krijgen wordt TEOSYAL Kiss geïnjecteerd aan de C. Dit wordt vaak gecombineerd met het verbeteren van de lipcontouren, waarbij de gel langs de lipcontouren wordt ingespoten. Door de contouren glad te maken ontstaat een jeugdiger uitstraling. Ook de lijnen die naar de neus toelopen kunnen minder duidelijk worden met TEOSYAL. Voor een optimaal resultaat worden deze stappen vaak gecombineerd.

VERDOVING
Bij de behandeling van de lippen wordt vaak een plaatselijke verdoving gebruikt.

DUURZAAMHEID
Na de behandeling zijn de lippen vaak wat gezwollen. Dit betekent dat u direct na de behandeling niet het uiteindelijke resultaat ziet. De zwelling verdwijnt doorgaans binnen een paar dagen. Vaak wordt geadviseerd 2 tot 4 weken na de eerste sessie te kiezen voor een vervolgbehandeling. Hiermee profiteert u ook langer van de behandeling. De ervaring leert dat het effect van TEOSYAL Kiss tot ca. 6 maanden blijft, wanneer het gebruikt is in de lippen.

Samen met uw behandelaar kunt u een plan maken voor vervolgbehandelingen voor effectbehoud. Deze duurzame, maar niet-permanente, behandeling houdt voor u de optie open de behandeling aan te passen aan uw smaak of wens.