TEOSYAL Global Action is de ideale injectable voor het corrigeren van rimpels.

RIMPELS
 

Door de huid meer volume te geven en daarmee rimpeltjes en lijntjes te laten verdwijnen kan de uitstraling van het gezicht een geweldige jeugdige impuls krijgen. Met TEOSYAL kunt u er veel jonger uitzien zonder dat er lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt.

HET PRINCIPE
Voor het verminderen van rimpels en lijntjes wordt TEOSYAL met een hele fijne naald in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. De ingebrachte gel geeft natuurlijk volume onder de rimpel die zo ietwat wordt opgetild en uitgevlakt. Het resultaat is direct zichtbaar. Rimpels behandelen met TEOSYAL is snel en veilig - het geeft geen littekens.

ANESTHESIE
Bij een rimpelbehandeling is een verdoving niet altijd nodig, maar het kan, indien gewenst, eenvoudig worden verzorgd.

DUURZAAMHEID
Een TEOSYAL rimpelbehandeling is duurzaam maar niet permanent. Hoe lang een behandeling zijn resultaat behoudt is individueel en is afhankelijk van veel factoren, zoals leeftijd, huidconditie, levensstijl en spieractiviteit. Ook de injectie techniek speelt een rol. De ervaring leert dat TEOSYAL soms een jaar of langer effect behoudt bij een rimpelbehandeling. Samen met uw arts maakt u een plan voor behoud van resultaat. De meeste patiënten kiezen 6 tot 12 maanden na de eerste behandeling voor een vervolgbehandeling.