STYLAGE XL EN XXL

Naarmate we ouder worden, gaat het natuurlijk volume van onze huid verloren. Gelaatstrekken worden scherper en ons gezicht verliest zijn vorm. Bovendien merken personen die zijn afgevallen, dat hun wangen en slapen onaantrekkelijk hol worden.

Meer volume, mooiere vorm

Stylage XL en XXL zijn ontwikkeld om het gezicht een aantrekkelijk volume te geven. Met een eenvoudige ingreep kun je een jeugdige gezichtscontour en een aantrekkelijk gezicht creëren. Stylage XL en XXL worden aanbevolen door artsen voor het:

Liften door meer volume

Toevoegen van volume aan jukbeenderen
Behandelen van de gezichtscontour
Behandelen van holle slapen
Het effect is meer dan 12 maanden merkbaar.

Extreem vetverlies

HIV patiënten kunnen te maken krijgen met extreem vetverlies (lipoatrofie) in het gezicht. Lipoatrofie is een bijwerking van bepaalde HIV-remmers. Stylage XXL heeft in Europa een CE-goedkeuring verkregen voor de behandeling van lipoatrofie bij HIV patiënten.

Hoe werkt het?

Stylage XL en XXL zijn beide fillers op basis van een combinatie van cross-linked hyaluronzuur en een antioxidant (genaamd Mannitol). Deze combinatie zorgt ervoor dat het eindresultaat van de volumebehandeling er natuurlijk uitziet. Mannitol, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die vrij komen bij de behandeling. Daarmee heb je minder kans op blauwe plekken en zwellingen na de behandeling en is je huid beschermt tegen afbraak van de filler