Radiesse

Radiesse® dermale vuller is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht, zonder chirurgische ingrepen.

1.VAN NATURE BETER:

RADIESSE dermale vuller werkt samen met uw eigen lichaam. Na injectie wordt onmiddellijk volume toegevoegd en worden gezichtscontouren veilig gecorrigeerd en verfraaid. In tegenstelling tot andere huidvullers, blijft RADIESSE langere tijd werkzaam. De gepatenteerde microsfeertechnologie bevordert collagenese, een proces dat uw lichaam stimuleert nieuw collageen aan te maken. Het stimuleert met name de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. RADIESSE dermale vuller helpt uw lichaam zelf het natuurlijke jonge uiterlijk te herstellen en is een nieuwe standaard voor het verbeteren van de gezichtscontouren.

2.EILIG RADIESSE

Radiesse dermale vuller is jarenlang uitgebreid klinisch getest en is zeer veilig en doeltreffend gebleken. Het product is CE gecertificeerd, en tweemaal goedgekeurd en veilig bevonden door de FDA. RADIESSE dermale vuller bestaat uit een biocompatibele stof die identiek is aan lichaamseigen stoffen. Er is vrijwel geen risico op allergische reacties en er zijn zeer weinig bijwerkingen gerapporteerd in klinische studies en feitelijk gebruik.

3.ONMIDELIJK EN LANGDURIG RESULTAAT

Een behandeling met RADIESSE dermale vuller is zo eenvoudig en gemakkelijk dat deze tijdens een lunchpauze kan plaatsvinden. U ziet meteen resultaat en bij veel patiënten zijn de effecten een jaar of langer zichtbaar. De langdurige effecten van RADIESSE dermale vuller kunnen een vervolgbehandeling grotendeels overbodig maken, waardoor u tijd en geld bespaart in vergelijking met andere vullers.

4.HOE WERKT HET RADIESSE

Radiesse dermale vuller is samengesteld uit unieke, gepatenteerde microsferen van calciumhydroxylapatiet (CaHA) die zweven in een gel op waterbasis. Wanneer de stof in de huid wordt geïnjecteerd, fungeren de microsferen als vuller. Ze produceren meteen volume in de huid, die er weer zacht en natuurlijk uitziet. De transformatie is meteen zichtbaar. Uw lichaam absorbeert de gel geleidelijk, maar de minuscule, gladde microsferen blijven aanwezig. Na injectie start RADIESSE dermale vuller een proces dat bekend staat als neocollagenese, de productie van nieuw collageen. Het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. In veel gevallen kunnen de effecten een jaar of langer zichtbaar blijven.

                                                                                                              

RADIESSE® volumising filler - effectief voor veel behandelgebieden

Neus-lippenplooien

Als iemand ouder wordt zijn de rimpels tussen neus en mondhoeken, de zogenaamde lachrimpels, vaak de lijnen in het gezicht die het meeste opvallen. Door constante spieractiviteiten zoals lachen en praten worden deze rimpels dieper. Deze lijnen, veelal de eerste tekenen van ouder worden, kunnen eenvoudig worden gecorrigeerd met RADIESSE® volumising filler en geeft direct een frissere en meer jeugdige uitstraling.

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken naar de kin lopen. Door rimpels rond de mond kunnen zelfs positief ingestelde en gelukkige mensen er verdrietig of boos uitzien. Wanneer deze lijnen worden opgevuld met RADIESSE® volumising filler behoort een trieste of zorgelijke uitdrukking tot het verleden en krijgt u weer een frisse, meer tevreden uitstraling.

Hamsterwangen en ingevallen wangen

Ingevallen, gezakte wangen kunnen worden opgevuld met RADIESSE® volumising filler om verloren contouren bij te werken voor een meer jeugdige uitstraling.

Jukbeenderen

Uitgesproken jukbeenderen zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met schoonheid en dragen bij aan een opvallend en fotogeniek uiterlijk. Met meer volume in de jukbeenderen krijgt u een sterkere 'V'-vorm van het gezicht en de uitgesproken jukbeenderen die u altijd al hebt gewild.

Kaaklijn

Ook een scherpere kaaklijn zorgt ervoor dat het gezicht zijn jeugdige 'V'-vorm behoudt en zelfs slanker lijkt.

Mondhoeken

Met het verstijken van de tijd kunnen de mondhoeken gaan hangen waardoor u een trieste uitdrukking krijgt. Wanneer het verloren volume wordt hersteld, krijgt u weer een frisse, meer tevreden uitstraling.

Kin en kinplooien

Een teruggetrokken kin kan de contouren van uw gezicht afzwakken. En wanneer u oneffenheden op uw kin hebt, kan uw gezicht onregelmatig ogen. Kies RADIESSE® volumising filler voor een natuurlijk ogende kincorrectie. Een plooi in de kin - wat veel voorkomt bij mannen - kan worden opgevuld met RADIESSE® volumising filler. De kin komt dan veel krachtiger over.

Wenkbrauwen

De ogen zijn de blikvangers van het gezicht. Een open en vriendelijke blik oogt aantrekkelijk en heeft een positief effect op hoe mensen op ons reageren. De wenkbrauwen spelen hierin een belangrijke rol. De wenkbrauwen zijn een soort "omlijsting" van de ogen en geven structuur en uitdrukking aan het gezicht. Als u een pittige gelaatsuitdrukking wilt en een open blik, kunt u kiezen voor plastische chirurgie, maar ook voor het liften van uw wenkbrauwen met RADIESSE® volumising filler. Een behandeling met RADIESSE® volumising filler geeft extra volume aan het gebied net onder de wenkbrauw, wat zorgt voor een subtiele lift van de wenkbrauw. Dit resulteert in ogen die er opener en stralender uitzien en een jongere uitstraling.

Slapen

Holten of schaduwen aan weerszijden van de ogen (zgn. temporalen) kunnen worden opgevuld. Uw gezicht krijgt hierdoor een gezondere en jongere uitstraling en u ziet er niet meer zo vermoeid uit.

Oorlellen

Veel vrouwen vinden dat hun oorlellen er dunner uit gaan zien, gaan hangen en rimpelen, en ook dat hun oorbelgaatjes uitgerekt zijn. Een kleine hoeveelheid RADIESSE® volumising filler kan de oorlel weer uitstraling geven door hem te ondersteunen en zo te voorkomen dat uw oorbellen te ver gaan uithangen.

Neusbrug

Onvolkomenheden aan de neus kunnen zonder plastische chirurgie worden gecorrigeerd of weggewerkt met RADIESSE® volumising filler.

Rug van de hand

Onze handen spelen een belangrijke rol in de manier waarop we communiceren en onszelf presenteren. Mooie handen geven ons het zelfvertrouwen om ons in elke situatie te presenteren. Voor slanke of heel sportieve vrouwen kunnen handen vaak een probleemzone zijn. Op het gebied van gezichtscorrectie is er steeds meer mogelijk, waardoor de handen er soms ouder uitzien ten opzichte van de rest van het lichaam. Met het verstrijken der jaren wordt het vetweefsel onder de huid van onze handen dunner. Aderen en pezen worden meer zichtbaar en de huid verliest aan volume. Als u het gevoel hebt dat uw handen niet overeenkomen met de rest van uw uiterlijk, dan is het misschien tijd om uw handen een jongere uitstraling te geven met RADIESSE® volumising filler.

De voordelen van RADIESSE®

Wordt goed verdragen
Geen allergietest nodig
Veilig in gebruik: Sinds 2004 zijn wereldwijd al meer dan 3 miljoen verpakkingen RADIESSE® verscheept.
Direct resultaat dankzij de elastische gel-matrix
Langdurig effect dankzij stimulering van eigen collageen aanmaak
Voor herstel van volumeverlies en mooiere contouren