• Home
 • Consult / aan Huis?
 • Limousine service
 • Behandelingen
 • Over Centre-Esthetique
 • Contact
 • Links://
 • Financiering
 • Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  “Een brief speciaal voor jou”……..

                                     

  Mijn hele Hart gaat naar je uit……

  Misschien ken je me nog niet, maar ik ken je al sinds het eerste moment van je leven. Ik heb jou geschapen en ik heb gewild dat jij er bent. Mijn hele vaderhart gaat naar je uit, want jij mag mijn kind worden. Waarom toch leef je zonder mij? Ik zou zo graag willen dat je besefte hoeveel ik om je geef. Zie je dan niet hoe leeg je hart is en hoe doelloos jou leven is zonder mij? Het ergste wat je mij aan kunt doen is mij buiten jouw leven houden.

  Ik wil er voor je zijn…..

  Ik wil zo graag in een diepe relatie met jou leven, daarvoor heb ik je gemaakt. Ik wil jouw leven zo graag zin geven en je innerlijk verzadigen met mijn vrede, mijn blijdschap, mijn liefde en mijn zachtmoedigheid. Waarom zoek je je geluk, je innerlijke bevredigingen de verlichting van je nood, je pijn, en je eenzaamheid toch buiten mij in dingen die jouw maar zo heel even geven waar je naar verlangt? Ik wil er voor je zijn elke dag, elke nacht, elk moment. Ik zie hoe onbevredigend dit leven ten diepste eigenlijk voor je is. Daarom roep ik je, omdat ik jou wil vervullen en genezen in je ziel met mijn stromen van levend water.
   

  Ik wil je vergeven en beschermen…..

  Ik wil al jouw zonden die nu tussen jouw en mij instaan zo graag vergeven en jouw leren leven naar mijn wil. Mijn wil voor jouw is dat je leeft vanuit een relatie met mij. Ik wil jouw zo graag beschermen voor de schade van deze harde God-loze wereld. Om dit voor jou mogelijk te maken heb ik het liefste wat ik heb daarvoor gegeven; mijn zoon Jezus. Jezus is het bewijs van mijn liefde voor jou. Hij kwam naar de aarde om te laten zien wie ik ben, om je de weg te wijzen naar mij. Hij zélf heeft die weg gemaakt. Hij is aan het kruis voor jouw zonden gestorven, heeft zo jouw straf gedragen en jouw zonden op zich genomen zodat jij vergeving kunt ontvangen.
   

  Laat mij toe in je hart en je leven…..

  Deze weg van vergeving door het offer van Jezus is de weg waardoor jij je leven met mij weer in orde kunt maken en een relatie met mij kunt aangaan. Ik deed dit uit liefde voor jouw! Bekeer je alsjeblieft van je leven zonder mij, laat mij toe in je hart en je leven, bid om vergeving van je zonden en kom bij mij. Dan zul je ervaren dat ik een levende God ben die in jouw hart gaat werken en alles nieuw gaat maken.

  Geef mij een kans…..

  Luister toch naar mijn stem, geef mij een kans. Geen kerk of religieus gedrag kan jou voor de eeuwigheid redden. Alleen als jij je bekeert tot mij, vergeving voor jouw zonden ontvangt door het offer van Jezus en naar mijn wil gaat leven word je mijn kind en dus gered voor de eeuwigheid. Ik zoek naar jouw in mijn liefde omdat ik niet wil dat je ziel verloren gaat als je sterft en eindigt bij mijn tegenstander, satan.

  Ik hou van je!!!

  Als je mij en mijn wil voor jouw leven beter wilt leren kennen, lees dan mijn brief die ik aan jouw heb geschreven, de Bijbel, en zoek contact met mij door te bidden. Zoek dan een plaats op waar mensen bij elkaar komen die in een levende relatie met mij leven. Ik hou van je en ik zou je heel graag eens willen ontmoeten!

  Je Schepper