• Home
 • Consult / aan Huis?
 • Limousine service
 • Behandelingen
 • Over Centre-Esthetique
 • Contact
 • Links://
 • Financiering
 • Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  DEEL 4

  Interview David Wilcock van Benjamin Fulford, 28 november 2011 deel 1.4

  Benjamin Fulfort

   

   

   

   

   

   

  vertaald: Schouwerwou - www.unitynet.nl

  CLINTON AUTORISEERDE EEN FINANCIËLE GOKPRAKTIJK MET EEN WINSTKANS VAN 1 : 100

  BF: President Clinton begon … deze mensen dachten: “Ze kunnen de pot op. We willen net de Derde Wereldoorlog opstarten om van die mensentroep af te komen door iedereen te doden”. Clinton gaf toestemming voor leveranties die 100 keer zo hoog waren. Gokken met een honderdvoudige winst. Dus met 1 dollar kon je de waarde van 100 dollarbiljetten kopen. Dan wordt je dollar honderdvoudig vermenigvuldigd. Ze veranderden het financiële systeem in een extreme goktent.
  (DW: Ze wisten echt wel dat dit, onder bepaalde omstandigheden, apocalyptische gevolgen kon hebben, maar dat was ook de bedoeling … zoals Fulford zei.)
  DW: Gebruikten ze deze geconfisqueerde goudrekeningen van de Kwomintang om dat te dekken?
  BF: Ja. Ze hadden geen enkele legale dekking meer, maar ze gingen maar door …

  DE KWOMINTANG DAGVAARDIGDE IN 1998 DE FED OM HUN GOUD TERUG TE GEVEN

  BF: Welnu, wat er gebeurde in 1998 was dat de Chinezen de Federal Reserve Board dagvaardigde. Ze zeiden: “Hé, jullie moeten ons goud teruggeven. Wij hebben deze contracten. Wij gaven jullie het goud. De zestig jaren zijn voorbij. Geef ons goud terug!”
  DW: Waarom hebben zolang gewacht? Waarom 1998?

  ZEVEN SCHEEPSLADINGEN MET CHINEES GOUD WERDEN IN 1938 NAAR DE VS GEZONDEN

  BF: 1938 was het jaar dat er zeven scheepsladingen goud uit China naar de VS werd gezonden.
  DW: Oh!
  BF: Er waren veel verschepingen, maar in 1938 brachten zeven slagschepen Chinees goud uit China over naar de Verenigde Staten om te voorkomen dat de Japanners dit in handen zouden krijgen. Zij gaven de Chinezen al die FED-obligaties en beloofden het goud na 60 jaar terug te geven.
  DW: Is hiervan iets vastgelegd?
  BF: O ja! De Chinezen hebben uitvoerige documentatie, waarop dit hele proces berust.

  DOCUMENTEN ZULLEN OPENBAAR WORDEN ZODRA HET PROCES BEGINT

  DW: Is er desondanks al wat documentatie hierover verschenen? … Toch.
  BF: Alle documenten zijn gevoegd bij die aanklacht, dus dan behoort het automatisch tot het publieke domein. Ik heb heel wat afbeeldingen gezien. Ik weet het niet. Ik ben geen expert in geheime schuldbrieven of obligaties, maar …
  DW: Juist, maar als financieel journalist heb je zeker contacten met economen. Zou de gemiddelde Westerse econoom bekend zijn met deze verschepingen in 1938?
  BF: Ja, dat zou krantenkoppen hebben veroorzaakt. Ik ben zeker dat, wanneer je het krantenarchief zou raadplegen, je dergelijke verhalen zult tegenkomen.
  DW: Geweldig. Oké, grandioos.
  BF: Dit alles is te controleren. Ga naar een archief. Ik ben zeker dat je verhalen over het Chinese goud dat verscheept is kunt vinden.
  (DW: Meer onderzoek is nodig om dit online te bewijzen, maar het is een feit dat de volgende link duidelijk maakt dat de Japanse invasie zijn meedogenloos hoogtepunt bereikte in de jaren 1937/1938.
  http://www.san.beck.org/21-5-ChinaatWar1937-49.html]

  HET VS LEGER BESCHERMDE HET CHINESE GOUD TEGEN DE JAPANNERS

  DW: Dus dit werd gedaan door de VS strijdmacht om het goud van de Kwomintang te beschermen tegen het Japanse leger.
  BF: Ja.
  BF: … Wat in feite de Rothschilds waren.
  BF: Laten we nu al deze verhalen maar even laten rusten.
  DW: Oké.

  DE KWOMINTANG EISTEN IN 1998 VIA EEN GERECHTELIJKE PROCEDURE HUN GOUD TERUG

  BF: Het punt is dat in 1998 de Chinese eigenaars van het goud de Federal Reserve Board dagvaardigden met de opdracht geef ons goud terug.

  DE FEDERAL RESERVE ZEI DAT DE 200.000 TON GOUD DIE ZE IN DE ZEVENTIGER JAREN HADDEN GEGEVEN VOLDOENDE WAS

  De mensen van de Federal Reserve Board beweerden dat zij dat goud niet moesten teruggeven. (Ze zeiden dat zij het volledig hadden terugbetaald) omdat zij in de zeventiger jaren heel veel goud aan Voorzitter Mao hadden gegeven toen de Verenigde Staten de relaties met communistisch China hadden vernieuwd.
  DW: Kun je wat meer technische details geven over wat je zei … ‘heel veel’? Waar hebben we het hier over?
  BF: Tweehonderdduizend ton?
  DW: Zo … maar tweehonderdduizend ton is niet genoeg om zeven slagschepen te vullen.
  BF: Dat is het punt. Ze verloren de zaak.
  DW: Juist.

  DE EERSTE GOUDVERSCHEPING ZOU 12 SEPTEMBER 2001 MOETEN PLAATSVINDEN

  BF: Het Internationale Gerechtshof zei: “Jullie moeten het goud dat jullie hebben meegenomen teruggeven”. Ze zeiden: “Oké”. De eerste verscheping van het goud moesten ze op 12 september 2001 teruggeven.
  DW: Allemachtig!
  BF: En natuurlijk werd, zoals jullie weten, het World Trade Center op 11 september opgeblazen. Het goud dat in de kelders was opgeslagen verdween.

  ALLE PAPIEREN EN DE AFHANDELING VAN HET PERSONEEL WERDEN VERNIETIGD

  BF: Cantor Fitzgerald Securities, het bedrijf dat het papierwerk afwikkelde, werd opgeblazen … en alle 600 werknemers werden gedood.
  DW: Was dat in Gebouw 7?
  BF: Nee, dit was in (een van) de (twee hoofd) gebouwen van de World Trade Center. Gebouw 7, waar de Thesaurie politie (beveiligers van de Schatkist) en al deze mensen aanwezig waren, werd opgeblazen en al het aanwezige papierwerk werk vernietigd. In feite zeggen ze hiermee – wij geven het goud niet terug.

  WAS DIT GEPLAND VANAF HET BEGIN VAN DE WTC?

  DW: Het leidt allereerst tot veronderstelling dat, als er ladingen waren geplaatst in het WTC het gebeurde ten tijde van de bouw – ik geloof dat het in de jaren zeventig werd gebouwd, oké?
  BF: Kijk, ik wil niet … er is genoeg bewijs. De broer van president Bush was belast met de beveiliging van het WTC. Er waren daar allerlei verbouwingen bezig.
  DW: Ik probeer alleen maar mee te denken met de luisteraars hier. Wij praten nogal snel, en sommige van deze dingen zijn voor hen niet zo snel te volgen. Het begint hen te duizelen als zij dit alles horen. Je geeft absoluut een ongelooflijke inkijk. Het toont fascinerender dan alle andere verklaringen die ik heb gehoord van waarom, speciaal het WTC naar beneden gehaald werd.

  HET GOUD WERD VERSCHEEPT NAAR CALIFORNIË, DAARNA NAAR PARAGUAY

  DW: Deze enorme goudvoorraad bevond zich onderin de kelders van het WTC, en zij verplaatsten het heimelijk, ik denk door middel van een soort spoorbaan of iets op een trein?
  BF: Het werd verscheept naar Californië en daarna, geloof ik, naar Paraguay.

  DE KWOMINTANG WIST DAT ZE BELAZERD WERDEN

  DW: O, mijn god. Dus China moet hebben geweten dat ze bestolen werden. Toen ze zagen dat het WTC instortte, hebben ze het onmiddellijk gewantrouwd.
  BF: Natuurlijk wisten ze het! Ze zeiden: “Deze bastaards willen ons niet terugbetalen. Ze proberen een Derde Wereldoorlog te beginnen.
  DW: Wel heb ik ooit!
  BF: Het gevolg was dat zij het militaire budget van de VS vijfmaal vergrootten met deze zogenaamde Oorlog tegen Terroristen.

  DE PATRIOT ACT WAS IDENTIEK AAN DE NAZI GRONDWET

  DW: Juist. En jullie kregen die Patriot Act, een 12,5 cm dik papierwerk dat al klaar lag.
  BF: Ja, wat identiek is aan de Nazi grondwet, niet?
  DW: O, mijn god.
  (DW: Sorry voor deze uitroep van mij, maar eerlijk … ik had hiervoor nog weinig van dit soort dingen gehoord!)

  ZE WILDEN AAN EEN NUCLEAIRE OORLOG BEGINNEN EN HET INSTELLEN VAN DE KRIJGSWET BIJ EEN NOODTOESTAND

  BF: En meer ‘to the point’ is dat ze dit hadden … en er is veel bewijs van insiders hierover. Ze hadden dit plan om dat Gog en Magog gedoe opnieuw op te starten. Deze keer zou het betreffende plan een beperkte atoomoorlog gaan beginnen tussen Iran en Israël. Ze moesten deze oorlog gebruiken als een excuus om de krijgswet in de G7-landen te installeren.
  DW: In welke tijd moest dit volgens dit plan plaatsvinden?
  BF: Ze probeerden het al een hele tijd … al sinds 2001, zelfs daarvoor.

  DE KLIEK PROBEERDE DE DERDE WERELDOORLOG TE CREËREN, NA 9/11

  DW: Dus alleen maar om nu het schaakbord te plaatsen … we bevinden ons na 9/11. De Chinezen weten dat ze beroofd zijn, dat het goud opnieuw gestolen werd. China wil zijn goud terug. Ondertussen, de Rockefeller factie in de VS …
  BF: Zij bouwen hun strijdmacht op. Zij proberen de Westerse landen zover te krijgen dat ze tijdig een adequaat militair apparaat zouden hebben om zich voor te bereiden op de Derde Wereldoorlog.
  DW: En wat willen ze hiermee bereiken? Ze willen de wereldbevolking reduceren en ze willen de Chinezen uitroeien.
  BF: En ze willen de controle niet verliezen. Ze willen de macht niet verliezen. Ze hebben nog steeds hun Messiaans, fascistisch, sektegeloof dat ze voorbestemd zijn om over de mensheid te heersen. De Israëlische kranten verwijzen openlijk naar China en Rusland en Iran als Magog, en de G5 en G7 als Gog. Ze probeerden al die landen zover te krijgen dat ze elkaar uitmoorden. Ze probeerden de Derde Wereldoorlog op te starten. Ik heb een kaart gezien waarin ze probeerden China te verdelen in zes landen.
  DW: Een soort Balkanisering dus. Ja.
  BF: Post-Wereldoorlog III

  HET PENTAGON BESEFTE DAT 90 PROCENT VAN DE MENSHEID ZOU STERVEN – WAARONDER ZIJZELF

  BF: Het Pentagon ging beseffen - door middel van hun spelscenario’s – dat, wanneer zij een totale Derde Wereldoorlog zouden beginnen, 90% van de mensheid het niet zou overleven, waaronder de meesten van hen. Dus ze wilden hier niet langer aan meewerken.

  HET PENTAGON HEEFT SYSTEMATISCH DEZE PLANNEN GESABOTEERD

  BF: Zij zijn voortdurend bezig aanvallen op Iran te verhinderen. Ze maakten een eind aan de luchtgevechten van de Israëli. Ze vielen Georgië binnen om van daaruit een Israëlische aanval op Iran te stoppen. Ze wilden niet dat er een Derde Wereldoorlog ontstond, want ze beseften dat dit krankzinnig was.
  DW: Je hebt het nu over de Russisch-Georgische oorlog van 2008?
  DW: Ja. Dat was een Israëlische luchtmachtbasis die bedoeld was om Iran aan te vallen om daarmee de nieuwe wereldoorlog op te staren.
  DW: O, wauw.
  BF: Het is op het krankzinnige af, maar het bewijs is daar recht voor je neus. Zoals ik zei, de Israëlische kranten spraken er openlijk over, in Haaretz, en in soortgelijke kranten.

  DE AZIATISCHE GEHEIME GENOOTSCHAPPEN ZETTEN EEN STING-OPERATIE OP TOUW

  BF: Wat er nu gebeurde was een tegenlist. Ze stuurden deze mensen om obligaties met een waarde van biljoen dollars die ze van de FED hadden gekregen te verzilveren.
  DW: Dus ( wanneer je zegt ‘zij’) bedoel je nu de Aziatische Geheime Genootschappen. (Zij) controleren genoeg goud dat, wanneer het zou worden teruggegeven, het duizenden biljoenen dollars waard zou zijn – dat is de inhoud van een wettig document.
  BF: Ja.
  DW: Ze creëerden een ‘sting-operatie’ met deze mensen …
  BF: Samen met de CIA-jongens waarmee ze gewoonlijk werkten in Zuidoost-Azië.
  DW: Wie wil de Macht niet die tot nu toe de show Maakte.
  BF: Ja. Ze beseften dat ze gek en incompetent waren. Ze stonden één niveau beneden deze mensen en wisten dat ze krankzinnig waren.

  HEEL VEEL BEWIJS STEUNT HET OLBLIGATIESCHANDAAL

  Toen we dit opschreven, en we hebben dit alles op mijn website gezet, gingen we video’s bijsluiten voor de mensen en de oorspronkelijke artikelen op Bloomberg.com. (Deze artikelen en video’s demonstreren de mainstream-media - tot op zekere hoogte, want bijna niemand wilde dit verhaal bevestigen – die zeggen dat deze mensen aan de grens in Italië in hechtenis zijn genomen, ik geloof met 134,5 miljard dollar in 1934-obligaties. Oké?
  BF: Ja.
  (DW: Zoals ik aan het begin van dit artikel vertelde, is het eerste wat je moet doen dit Fox News verslag te lezen van Glenn Beck over het schandaal:
  http://www.youtube.com/watch?v=ttSmZknU9mI&feature=related
  Hier is het oorspronkelijk Bloomberg artikel over het schandaal:
  http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0
  Hier is een Daily Kos samenvatting van links van wat er misschien gebeurt is:
  http://www.dailykos.com/story/2009/06/13/742096/-Japan,Italy,and-US,-134-Billion-in-US-Bonds-Smuggling-Case
  Hier is een Azië Times artikel over de kwestie, met veel meer details:
  http://www.asianews.it/index.php?l=en&art=15456&size=A
  In deze twee artikels, analyseerde “The Underground Investor” het bewijs en gaf duidelijk aan hoe vreemd dit hele verhaal was:
  http://www.theundergroundinvestor.com/2009/06/the-strange-inconsistencies-behind-the-134-5-billion-bearer-bond-mystery/
  http://www.theundergroundinvestor.com/2009/07/possible-links-to-a-coming-bank-holiday-in-the-ongoing-134-5-billion-bearer-bond-mystery/]

  NOCH YAMAGUCHI NOCH WATANABE WERDEN DOOR DE ITALIAANSE POLITIE VASTGEHOUDEN

  BF: Welnu … dit is erg belangrijk. Er zijn een paar dingen die je de mensen duidelijk moet maken wanneer ze desinformatie hierover proberen te creëren.
  DW: Oké, prima.
  BF: De namen van die mensen … Ik heb met beiden gesproken. Yamaguchi en Watanabe. Ik was erbij betrokken want ik werd gebeld door de P2 Vrijmetselaarsloge. Ik sprak met enkelen van de Italiaanse ‘schatkistpolitie’ die hen arresteerde. Allereerst vertelden ze dat de schuldpapieren of obligaties vervalsingen waren, maar geen van beiden werden gearresteerd. Ze werden vrijgelaten.

  ER IS GEEN VERSLAG VAN EEN PROCES

  BF: Toen zeiden de Italianen dat er een rechtszaak was, maar er is geen verslag te vinden. En er is geen verslag dat deze obligaties officieel zijn geconfisqueerd.

  BEWIJS DAT BERLUSCONI ZE PROBEERDE TE VERZILVEREN

  BF: Wij hebben het bewijs dat de premier van Italië, Berlusconi, ze probeerde te incasseren.

  NAAR MEN BEWEERT PROBEERDE HET HOOFD VAN DE V.N. 100 MILJOEN DOLLAR SMEERGELD TE BETALEN

  BF: Wij hebben echt het bewijs dat Ban Ki-Moon, het hoofd van de V.N. zich meldde en zei: “Wij zullen jullie 100 miljoen dollar geven om te verdwijnen en alles te vergeten”.
  (DW: Dit is onjuist. Keenan e-mailde me nadat dit gepost was en zei dat het Giancarlo Bruno was die dit aanbod deed.)

  DE DAVOS WERELDECONOMIE FORUM WAS ER OOK BIJ BETROKKEN

  BF: En we hebben (ook) het Davos Wereld Forum.

  IEDEREEN WERD GEVOLGD EN ALLES WERD VASTGELEGD

  BF: Met andere woorden … we kunnen bewijzen dat ondermeer het hoofd van de VN, het Davos Wereld Forum en de premier Berlusconi bij deze diefstal betrokken waren. En dat is een bewijsbare zaak, oké? Deze mensen (zoals Berlusconi, Ban-Ki Moon en andere) werden gevolgd. Er werden van hen opnamen, video’s gemaakt. Dit is allemaal in een gerechtshof te bewijzen, vandaar dit proces.

  DE SCHULDBRIEVEN WERDEN GEMAAKT OM HET VANAF HET ALLEREERSTE BEGIN FRAUDULEUS TE LATEN LIJKEN

  DW: Oké, maar laten we een ding ophelderen, toch. Deze obligaties werden in 1934 uitgegeven door de Federal Reserve. Maar in 1934 zorgden ze ervoor dat, mocht China werkelijk proberen deze obligaties te gebruiken, deze frauduleus zouden lijken wanneer men zou proberen deze te incasseren.
  BF: Ja. Er zijn doelbewust typefouten in aangebracht. En de getallen zelf zijn astronomisch.

  371 BILJOEN DOLLAR VAN DE DRAKENFAMILIE AAN GOUD EN JUWELEN

  BF: Je moet wel begrijpen dat er twee financiële systemen in de wereld zijn. Alles wat in de boeken staat, volgens de officiële regeringsstatistieken, vertegenwoordigt een waarde van 63 biljoen dollar, oké?
  DW: Hmm.
  BF: En dan hebben we deze obligaties met een vermoedelijke waarde van 371 biljoen dollar. Dit klopt niet.
  DW: Welke obligaties zijn 371 biljoen waard?
  BF: Het totale bedrag dat het eigendom is van de Drakenfamilie. De 85 procent van het goud en juwelen op de wereld. Dat is de geschatte waarde.
  DW: Oké. Dus dit is het spul dat op de zwartelijst staat – voordat Bretton Woods een rol ging spelen.
  (DW: Keith Scott, een van de Fulford insiders, vertelde me dat hij herhaaldelijk geprobeerd heeft Ben op dit punt te corrigeren, omdat de 371 biljoen slechts de waarde was van een grote ‘schatkistplek’ (opslagplaats van goud en juwelen) in Maleisië. Het volledige bedrag is vele duizenden biljoenen.)

  NEIL KEENAN EN KEITH SCOTT ZIJN DE GEVOLMACHTIGDEN

  Soekarno’s neef gaf ons de volmacht om gerechtelijk te vervolgen.
  DW: En die volmacht was speciaal aan Neil Keenan gegeven, zoals in je document geciteerd werd.
  BF: Ja, en Keith Scott. Die volmacht werd verleend om alleen maar te kunnen zeggen: “Hé, jullie mensen stalen goud en juwelen die niet van jullie zijn”.
  (DW: Klaarblijkelijk is een biljoen dollar aan obligaties slechts een klein percentage van het totale bezit van de Drakenfamilie/Kwomintang. Later verduidelijkte Fulford dat dit niet bedoeld was om Keenan en Scott de leiding te geven … het was alleen maar bedoeld om de deur te openen. Het is echter wel waar dat Keenan en Scott de volledige controle van ondertekenaars hebben over de vermiste, gestolen obligaties tot 2020.)

  HET PROCES CREËERT DE WETTELIJKE RECHTEN OM DE “ZWARTE SCHERMEN’ TE OPENEN

  BF: Wat de mensen die het financiële systeem controleren in een rechtszaak zo bang maakt is het feit dat de aanklagers nu het wettelijk recht hebben een ‘Zwart Scherm’ te openen. Dit is geheim materiaal. Je zou moeten weten dat 95 procent van het geld in de wereld slechts bestaat als getallen in een computer. Slechts 5 procent bestaat uit contant geld.
  DW: Dat geldt dan ook voor het geld dat de mensen op de bank hebben staan, niet waar? Tenzij je het geld opneemt, bestaat het slechts in de computer.
  BF: Ja. Maar anders … wat je krijgt is een boekingsingang voor een bankrekening met getallen.
  DW: Zeker.
  BF: Er bestaan codes van hoog niveau waardoor je binnen kunt komen … je gaat door een geheime routing, je tikt je toegangscode in. Dan type je een miljard dollar in, en bingo … daar verschijnt een miljard dollar.

  DE SABBATEANS WILLEN DE FINANCIËLE CONTROLE NIET OPGEVEN.

  BF: Welnu, dat is nogal iets leuks wat ze in handen hebben. Het is geen wonder dat die mensen dit niet willen opgeven.
  DW: Deze ‘mensen’ zijn de Westerse machten.
  BF: Niet de Westerse macht, maar die van de Sabbateans die boven en achter de Westerse macht zitten. Ik heb het nu over de Rockefellers, de Rothschilds en dat soort mensen.

  DE ZWARTE SCHERMEN ZIJN DE HUIDIGE VERSIE VAN BRETTON WOODS

  DW: Dus deze zwarte schermen zijn een onderdeel van hetzelfde financiële systeem dat door Bretton Woods werd gecreëerd.
  BF: Het is de huidige versie. Het is het ultieme hight-tech computernetwerk waar al het geld vermoedelijk verborgen is.

  QUINTILLIONS (EEN 1 MET 18 NULLEN) AAN ILLEGALE DOLLARS WERDEN GECREËERD

  BF: Het probleem is dat niemand uit de top de leiding had, en er was geen overeenstemming, verschillende groepen begonnen belachelijke getallen te creëren. Ik hoorde dat er nu quintillions dollars zijn die ze in het systeem probeerden te stoppen.
  DW: Dat heb ik ook gehoord.
  BF: En dat is dan ongeveer 33 maal groter dan de omvang van de echte wereldeconomie. Dus het systeem is bankroet. Het heeft op het hoogste niveau miserabel gefunctioneerd.

  PRIVÉ-PERSONEN FACILITEREN HANDEL TUSSEN CENTRALE BANKEN

  DW: Nu iets wat ik van insiders heb gehoord … en dit heb ik nooit eerder in het openbaar verteld, maar het is erg belangrijk. Ik begrijp dat, als gevolg van Bretton Woods, het de centrale banken verboden was om rechtstreeks met elkaar te handelen. Ze moesten burgerlijke tussenpersonen hebben - in feite de obligatiehouders – die in werkelijkheid het vermogen in hun eigen private rekeningen vasthielden. Een onderdeel van Bretton Woods was dat deze mensen 80% van de winst zouden moeten storten in humanitaire steunprogramma’s, vanwege het feit dat dit geld uit niets was gecreëerd. Kun je hiermee instemmen?
  BF: Ik heb iets dergelijks gehoord. En ik ken minstens een aantal mensen die deze handel doen tussen regeringen. (Ik ken) een van de 20 mensen bij het BIS die hiertoe geautoriseerd zijn. Ik spreek rechtstreeks met hem.
  DW: Juist.

  HET GELD WAS GESTOLEN – NIET GEBRUIKT VOOR HUMANITAIRE ZAKEN

  BF: Het probleem is dat als zij deze schermen openen - en wij hebben de toegangscodes – zij zullen beseffen dat het geld meestal niet gebruikt werd voor humanitaire doeleinden. Het was gestolen en gebruikt voor militair-industriële doelen.

  HOE ZIT HET MET HET ‘BOEK VAN MAKLUMAT’ VAN SOEHARTO?

  DW: Toen je zei: “Open de zwarte schermen”, is dat het equivalent van wat je het boek van Maklumat noemde dat kwam van Soeharto in Indonesië?
  BF: Het boek van Maklumat is een van de verschillende fysieke rekeningingangen waardoor men deze ‘kan met wormen’ kan openen en bewijzen dat het geld gestolen was.
  DW: Is dit het enige exemplaar?
  BF: Nee, er zijn natuurlijk veel kopieën overal verborgen, want het is zo’n gevoelige kwestie.
  (DW: Na dit interview kreeg ik een digitale kopie te zien van het Boek van Maklumat. Ik kreeg niet de indruk dat het vals was. Het meeste ervan was een zeer gedetailleerde boekhouding van een onthutsend aantal activa (bezittingen) met alle codenummers en beschrijvingen)

  WIE HEEFT DAN DE BEVOEGDHEID OM ACHTER HEN AAN TE GAAN?

  DW: Maar wie heeft de jurisdictie, de rechtsbevoegdheid om achter deze mensen aan te gaan? Dat is een van de problemen die hiermee gepaard gaan.
  BF: Dat is het probleem! We bevinden ons in een soort niet in kaart gebracht, onbekend gebied. Wij hebben de structuren nu niet. De Verenigde Naties worden gerund door een stel gangsters. Veel wereldleiders zijn omgekocht en afgeperst om deze mensen te gehoorzamen. Dus wij belanden nu in een soort vacuüm. We moeten nieuwe structuren, nieuwe systemen opzetten en een nieuwe manier op de planeet te leiden.

  Vervolg DEEL V (rechtsboven aan de pagina)