• Home
 • Consult / aan Huis?
 • Limousine service
 • Behandelingen
 • Over Centre-Esthetique
 • Contact
 • Links://
 • Financiering
 • Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  DEEL 3

  Interview David Wilcock & Benjamin Fulford december 2011 deel 1.3

   Benjamin Fulfort

  vertaald: Schouwerwou - www.unitynet.nl

  HEBBEN ZE EEN MILITAIRE BEWAKING ROND HET TAIWANESE MUSEUM?

  DW: Het zal duidelijk zijn dat ze het zeer uitgebreid moeten bewaken met zoveel kostbaarheden daar.
  BF: Zeker. Wanneer de Chinezen hen zouden overvallen dan hebben ze een groot plan om via de achterkant met al het goudt etc. te verdwijnen. (Lacht)
  DW: (Lacht)
  BF: (Lacht) Om de draad weer op te nemen …
  DW: Dus de Kwomintang vluchtte uit China naar Taiwan.

  DE WESTERSE OLIGARCHEN WILDE DE CONTROLE OVER HET GOUD OP DE WERELD

  BF: Wat gebeurde met de Westerse machten - de Westerse oligarchieën, laten we zo noemen – die van plan waren om al het goud in de wereld uit privé-handen te nemen.
  DW: In welke tijd zitten we nu? 1938?
  BF: Dit gebeurde in de dertiger jaren, in 1934, Roosevelt verbood het private bezit van goud.
  DW: Juist. Men beweert dat, als gevolg van de Grote Depressie en de behoefte om (de economie te redden), al het goud in de Federal Reserve gestopt moest worden.
  BF: Juist. De Joden wilden hun goud niet kwijtraken. Dat was een van de redenen waarom ze bijeengedreven werden en naar de concentratiekampen werden gestuurd. De Aziaten wilden hun geld niet opgeven. Dat is dan weer de reden dat ze het Japanse leger stuurden om het mee te nemen.

  DE FEDERAL RESERVE NAM GOUD UIT DE KLUIZEN

  DW: Met de Federal Reserve was de grondgedachte dat Roosevelt zei: “Iedereen (moet zijn goud afstaan)”. Sommige mensen weten dit misschien nog steeds niet als ze zo onwetend zijn. De Federal Reserve nam al het goud van iedereen in beslag. Zelfs wanneer je dit in een bankkluis had gedeponeerd, stalen ze het dan uit je kluis en namen ze je goud mee? Is dat juist?
  BF: Ja. Dat doen ze nog steeds.
  DW: Echt?
  BF: Als je goud in een kluis hebt en ze hebben nog niet gepikt, haal het er dan direct uit. ZSM (zo spoedig mogelijk)
  DW: Wauw.
  BF: Maar laten we terugkeren naar de geschiedenis.

  HET MEESTE GOUD OP DE WERELD WERD IN 1944 UIT DE MARKT GEHAALD

  BF: In 1944 hadden ze het Bretton Woods akkoord. Met dit akkoord werd het door goud gedekte internationale financiële systeem opgezet. Het meeste goud dat nog niet door de Westerse machten werd gecontroleerd werd uit de markt genomen.
  DW: Wat bedoel je met ‘uit de markt genomen?’
  BF: Het werd op de zwarte lijst geplaatst, of verborgen in grotten, of begraven in gezonken schepen op de bodem van de oceaan.
  DW: Wauw. Dus je zegt dat dit geen rekening hield met alles wat aan valuta wereldwijd gecreëerd was.
  BF: Nee. Het was uit de markt gehaald. Dit is een kwestie van controle.

  HET GOUD VAN DE THAISE KONINKLIJKE FAMILIE EN VAN PERZIË WERD OP DE ZWARTE LIJST GEPLAATST.

  BF: Dus, bijvoorbeeld, de Thaise koninklijke familie heeft heel veel goud. Ze kunnen dit niet in geld omzetten – zelfs vandaag niet. Hetzelfde geldt voor het Perzische goud dat verscheept was naar Thailand toen de Sjah van Iran viel. Maar opnieuw … laten we proberen de draad weer op te pakken. Laten we ons richten op de complot hier. We komen later op dit materiaal terug.
  DW: Begrepen.

  BRETTON WOORD WAS EEN 50 JAAR DURENDE MANDAAT VOOR MONDIALE CONTROLE

  BF: Dus in 1944 kregen de landen Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten een vijftig jaar durende controle over het mondiale financiële systeem. Een mandaat voor 50 jaar. Men ging ervan uit dat ze de planeet gingen ontwikkelen en moderniseren. Echter … Roosevelt werd vergiftigd, vermoord. Hij stierf niet gewoon. Er was een fascistische staatsgreep. De mensen van het militair-industrieel complex wilden, in plaats van de ontwikkeling van de planeet, een koude oorlog tussen de Sovjet Unie en het Westen. Dit was onderdeel van dit Gog – Magog plan.
  DW: Juist.

  IN 1955 WAREN 77 LANDEN TEGENSTANDERS VAN HET BRETTON WOODS PLAN

  BF: In 1955, zeiden de niet-gebonden landen - dat is een groep van 77 naties, waaronder China, Indonesië, Joegoslavië, India – dat dit een krankzinnig plan is. Wij willen geen onderdeel zijn in deze Koude Oorlog. Zij hadden het historische recht op de meeste van de Aziatische kostbaarheden.
  DW: Waren de meeste Aziatische landen vertegenwoordigd in de niet-gebonden naties?
  BF: O ja! Bijna allemaal.
  DW: Hoe zit het met Zuid-Amerika?
  BF: Ja. Veel landen zijn daar. Brazilië was een onderdeel van de niet-gebonden landen.
  DW: En Afrika?
  BF: Afrika was nog steeds een kolonie met volmacht.
  DW: Oké.

  DE NIET-VERBONDEN LANDEN WILDEN AZIË EN AFRIKA MODERNISEREN

  BF: Het punt is dat 77 naties – ik heb nu niet de lijst voor me, maar het betreft de meeste mensen op de planeet. Alleen niet de Sovjet Unie en Noord-Amerika – hoofdzakelijk de Europese mensen. Zij (de niet-verbonden landen) zeiden dat ze een Marshallplan wilden financieren voor Azië en Afrika om deze regionen te moderniseren.
  DW: Dit wilden de niet-verbonden landen.
  BF: Ja. Zij brachten hun kostbaarheden bijeen om dit te financieren.

  ZE CREËERDEN HET ‘HILTON GREEN MEMORIAL’ VERDRAG IN 1963

  BF: Er bestaat een internationaal verdrag dat mensen die mij willen controleren kunnen opzoeken. Het wordt de Hilton Green Memorial genoemd.
  DW: Juist. Ik heb gezien dat je erover sprak.

  DE ENIGE ONLINE VERSIE VAN DIT DOCUMENT IS DUIDELIJK BEDROG

  (DW: Fulford’s eigen insiders hebben me enkele echte documenten getoond. Een pijnlijke frauduleuze versie hiervan werd gecreëerd en online ‘gelekt’. Een Indonesische blogger schreef over dit akkoord:
  http://lisnosetiawan.blogspot.com/2008/11/green-hilton-agreement-geneva-1963.html.
  De enige versie is duidelijk bedrog, waarschijnlijk uit 1963, maar het gebruikt duidelijk het moderne Microsoft Word-stijl Times New Roman fonts, compleet vet afgedrukt:
  http://ramasakti101.multiply.com/photos/album/14/Green_Hilton_Memorial
  Zelfs de manier waarop het inkt is gevlekt is consistent met wat er gebeurt wanneer een nat exemplaar door een moderne inkjetprinter wordt afgedrukt. Bovendien heb ik getypte documenten uit de vijftiger jaren die hier absoluut niet op lijken. De voor de hand liggende problemen met de online documenten worden hier besproken – met inbegrip van het feit dat de zogenaamde presidentiële zegel van de VS feitelijk gebaseerd is op iets Indonesisch:
  http://www.educationforum.ipbhost.com/index.php?showtopic=9198
  Het is onvermijdelijk dat frauduleuze documenten in een geval zoals deze - in een zeer gevoelige kwestie - gecreëerd zullen worden. Ze willen de onoplettende ‘gelovers’ weglokken en de sceptici overtuigen dat het onzin is.

  PRESIDENT SOEKARNO HAD EEN STERKE BLOEDLIJNVERBINDING

  BF: (De Hilton Green Memorial) was het verdrag waar ze een Marshallplan wilden financieren voor het ontwikkelen van Azië en Afrika en de rest van de wereld.
  DW: En hadden ze als hun activa (bezittingen) deze goudfondsen op zwarte lijsten die zich in Thailand bevonden?
  BF: Ja. En de ondertekenaar voor al dit geld was president Soekarno van Indonesië, die banden heeft met de meeste koninklijke families – tenminste in Azië.
  DW: Oh! Dus dat is waarom Indonesië toen … het is vanwege zijn bloedbanden met deze mensen.
  BF: Ja. Ze benoemden hem tot een ondertekenaar.

  BENJAMIN FREEDMAN DEED EEN BOEKJE OPEN OVER DE ARMAGEDDON PLANNEN

  BF: Toen de Cubaanse Raketcrisis kwam, en de wereld bijna verzeilde in een totale nucleaire oorlog, kwam iemand met de naam Benjamin Freedman naar buiten. Hij gaf in feite toe dat deze krankzinnige Gog-Magog plannen (echt waren).
  (DW: De belangrijkste speech van Benjamin Freedman vond plaats in het Willard Hoten in Washington D.C., 1961. De Cubaanse Raketcrisis vond tot 1962 in feite niet plaats, maar de spanning was in 1961 zeer hoog. Je kunt MP3s downloaden van de audio van deze speech op
  http://www.erichufschmid.net/TFC/Ben_Freedman.html.
  De volledige transcriptie is beschikbaar op
  http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm.]

  KENNEDY KREEG DE BOODSCHAP

  BF: Kennedy en veel mensen in de VS zeiden: “Oké, dit is gekkenwerk. Wij willen niets meer te maken hebben met deze krankzinnigheid van een geheim genootschap.” Hij stemde ermee in samen te werken met de niet-verbonden landen om een eind aan de Koude Oorlog te maken, en om de ontwikkeling van Afrika en Azië te financieren. Om de mensen van het militair-industrieel complex rustig te houden stuurde hij een man naar de Maan – en dat soort dingen.
  DW: Deed Benjamin Freedman ook een boekje open over wat er achter de Cubaanse Raketcrisis zat? Heb je het daarom genoemd?
  BF: Hij zei dat ze probeerden deze oorlog te creëren zodat ze deze planeet konden overnemen. Daarvan is veel bewijs te vinden.

  KENNEDY KREEG INDONESISCH GOUD EN DE VS GAF SCHATKISTPAPIER UIT

  BF: Kennedy kreeg goud van Indonesië. Hij gaf uit Kennedy-obligaties en biljetten – dollarbiljetten die gecontroleerd werden door het Ministerie van Financiën van de VS, niet de Federal Reserve Board.
  DW: Dat was Executive Order 11110, niet waar?
  BF: Ja, zoiets.

  HET IS TOCH IETS GECOMPLICEERDER DAN WE DACHTEN

  (DW: Het verhaal van de Executive Order 11110 is iets meer complex dan ik dacht, toen ik eenmaal meer onderzoek deed. Kennedy tekende deze wet voordat hij stierf. Het stopte de VS Schatkist van het verkopen van zijn zilver aan private kopers, en gaf de president het recht door zilver gedekt geld uit te geven … zonder de toestemming van het Federal Reserve Systeem. De Federal Reserve heeft misschien wel omzichtig al het zilver van de Schatkist opgekocht, zodat ze uiteindelijk zoveel geld konden drukken als ze wilden … zonder dat ze dit moesten dekken met solide activa, bezittingen. De Wikipedia pagina over Executive Order 11110 heeft een slimme interessante draai gegeven aan dit verhaal, waar het probeert te beargumenteren dat dit plan in werkelijkheid de macht van de Federal Reserve vergrootte … sinds zilveren munten vervangen werden door dollarbiljetten.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_order_11110
  Echter … door het leegbloedden van dit kostbare metaal uit de Schatkist te stoppen, beschermde Kennedy’s besluit in feite het zilver als onderpand. 11110 gaf de president de directe mogelijkheid om certificaten uit te geven - dollars – die door zilver als onderpand gedekt waren. Het secretariaat van het Ministerie van Financiën van de VS was uit de macht verwijderd om zilverpapier uit te geven. Kennedy voelde waarschijnlijk dat de door zilver gedekte dollars een noodoplossing zou zijn tegen inflatie en de creatie van ‘’bubbelgeld’ (luchtbel) door de Federal Reserve. Zijn dood door een moordaanslag, enige dagen later, leek niet op toeval te berusten. Als Fulford’s bronnen juist zijn, was Executive Order 11110 slechts de eerste zichtbare fase van Kennedy’s plan om de Federal Reserve te verslaan en uiteindelijk om het Aziatische goud te gebruiken als onderpand voor een nieuw financieel stelsel.)

  DE KLIEK VERMOORDDE KENNEDY EN VERDREEF SOEKARNO UIT DE MACHT

  BF: (Kennedy) werd vermoord. Vervolgens werd Soekarno uit de macht gezet.
  DW: Door wie eigenlijk? Wie verdreef Soekarno uit de macht?
  BF: Door het Westen. Door het militair-industrieel complex. Door de Kliek, zoals ik ze noem. De mensen die de Federal Reserve Board bezitten. De Sabbatean sekteleden.

  DE AZIATISCHE SAMENLEVINGEN HADDEN NIET DE MILITAIRE STRIJDMACHT OM TERUG TE VECHTEN?

  DW: Konden de Aziatische samenlevingen niet een nieuwe ondertekenaar benoemen die deze zwarte fondsen online zou brengen en een nieuwe valuta zou creëren die zou concurreren met de dollar?
  BF: Welnu, ze hadden niet de militaire macht.
  DW: Oh.
  BF: Wat ze deden … ze gingen ondergronds. Ze ondertekenden niets.

  DE NEEF VAN SOEKARNO HAD TEKENBEVOEDHEID T.A.V. DE RECHTEN … OM HET HUIDIGE PROCES TE VERWERKELIJKEN

  BF: We hebben de neef van Soekarno, (hij) tekende voor de overdracht van de rechten aan ons nu. Wij komen hierop nog terug.

  DE KLIEK VERVALSTE DE RECHTEN OM GELD UIT TE GEVEN TEGEN HET AZIATISCHE GOUD IN 1968

  BF: Wat er in 1968 gebeurde was dat ze een fake-opvolger aanstelden, een bedrieger die belangrijke stukken mocht ondertekenen.
  DW: Met ‘zij’ bedoel je de Aziatische genootschappen?
  BF: Nee. Dit zijn Henry Kissinger, de Rockefellers en dat soort mensen. De Bush-familie. De mensen achter de moord op Kennedy. De leden van de Sabattean kliek.
  DW: Ze benoemden een fake-opvolger (om, naar men zegt, de rechten te verkrijgen) voor wat?
  BF: Zij vervalsten de rechten om dat geld te gebruiken als een basis voor het uitgeven van geld. Voor het creëren van dollars. Zij hadden niet de historische rechten op 85% van het goud in de wereld dat het eigendom was van de Aziaten – maar zij vervalsten de rechten. Zij vervalsten documenten om te claimen dat zij de rechten bezaten.

  HET GESTOLEN AZIATISCHE GOUD WERD WITGEWASSEN OM DE ‘BLACK OPS’ (GEHEIME OPERATIES) TE BEKOSTIGEN

  DW: Dus zij wilden dit goud repatriëren dat zij uit de markt hadden genomen voordat Bretton Woods bijeenkwam.
  BF: Bepaalde hoeveelheden van het goud waren witgewassen door BCCI, Chase Manhatton Bank, Black Eagle Trust en een paar andere groepen. Het was goud dat illegaal was witgewassen uit deze Aziatische opbergplaatsen dat de black ops financierden en diverse andere operaties.

  HET WITGEWASSEN GOUD WAS OORSPRONKELIJK GESTOLEN IN DE DERTIGER JAREN VAN DE VORIGE EEUW

  DW: Dus dit gaat terug tot in de jaren 1930, toen de Japanse troepen goud inbeslagnamen van de Kwomintang.
  BF: Juist. Dat was meegenomen of naar de Filippijnen of naar Japan. Eerst naar Japan en vervolgens, toen het te dubieus werd, transporteerden ze het naar de Filippijnen.

  HET GOUD WERD OP ONGEVEER 125 BEKENDE PLEKKEN VERBORGEN GEHOUDEN

  DW: Welnu, het werd niet opgeslagen in de een of andere Federal Reserve Bank van die landen. Het was opgeslagen in een soort privé-opslagplaats die totaal offline was.
  BF: Het was verborgen. Er zijn ongeveer 125 bekende plekken waar het was verborgen.
  DW: Wauw.
  (DW: David Guyatt, een 28 jarige dubieuze investeringsbankier binnen de door de kliek gecontroleerde City of London, verstrekte een ongelooflijk ondersteunend bewijs, inclusief documenten, voor alles wat Fulford hier beweert:
  http://www.deepblacklies.co.uk/about.htm
  Op veel manieren gaat Guyatt veel gedetailleerder in over het verhaal achter dit verborgen goud dan wat Fulford hier heeft gedaan. In zijn online boek Het Geheime Goud Verdrag suggereert Guyatt’s data dat er 172 plaatsen waren waar het geplunderde goud was gestolen:
  http://www.deepblacklies.co.uk/secret_gold_treaty.htm]
  Fulford’s eigen insiders hebben mij sindsdien verteld dat er zelfs meer dan 172 plaatsen bij betrokken waren.

  TENMINSTE TIEN ZWEMBADEN VAN OLYMPISCHE FORMAAT VORMEN DE MARKTWAARDE VAN HET AZIATISCH GOUD DAT ZICH BUITEN DE MARKT BEVINDT

  DW: Over hoeveel ton hebben we het hier? Hoeveel goud was het?
  BF: Wat mij werd verteld is (dit). Het verhaal dat ons allen is verteld over de totale hoeveelheid goud dat ooit in de geschiedenis gedolven is zou twee zwembaden van Olympisch formaat kunnen vullen … en dat is een grove leugen. Er is minstens negen of tien keer meer goud buiten de markt dan er officieel verhandelbaar goud is.
  DW: Mijn god!
  BF: Bepaalde hoeveelheden zijn, zoals ik het zeg, witgewassen door de CIA-types om verschillende zaken te financieren.

  AZIATEN IN DE GOUDEN DRIEHOEK CONTACTEERDE DE CIA

  BF: Nog een keer, ik wil nu even een zijsprong maken. Een van deze Aziatische geheime genootschappen die ik contacteerde werkte in de Gouden Driehoek tijdens de Vietnamoorlog
  DW: Waar is dat?
  BF: Dat is het gebied tussen China en Vietnam waar ze alle heroïne in die jaren produceerden.
  DW: Goeie genade.
  BF: En ze verkochten de heroïne aan de CIA. En de CIA verkocht de heroïne weer om hun geheime operaties te financieren.
  DW: Dus ze namen een nogal behoorlijke winstmarge vergeleken met de oorspronkelijke prijs die zij betaalden.
  BF: Het was bigbusiness buiten de controle van overheden. Wat er gebeurde was dat de Aziaten hun oude CIA-contacten benaderden. Ze zeiden: “Wat doen jullie in hemelsnaam? Waarom verspreiden jullie ziektes en waarom proberen jullie een Derde Wereldoorlog te ontketenen?”

  ZE HIELDEN ER NIET VAN DAT ZE GEBRUIKT WERDEN

  BF: Dus veel van die slechte kerels van het CIA kwamen naar buiten en begonnen ons te helpen. Het was enigszins ironisch, maar we waren er wel blij mee.
  DW: Misschien proberen ze de ‘strop’ te ontlopen, ja? (Lacht)
  BF: Ze beseffen dat ze bedonderd waren door dit zogenaamde anticommunisme. Ze hielden er niet van voor de gek te worden gehouden en gebruikt te worden.
  DW: Ik sprak een van die jongens die werkten bij het CIA en feitelijk werkte met een van de recente Amerikaanse presidenten in het smokkelen van cocaïne. Hij verklaarde mij, nogal gedetailleerd, de ratio achter waarom zij dachten dat het nodig was om de stroom cocaïne te controleren. Zij allen hebben dat soort rationalisaties – ‘wij willen niet dat mensen sterven aan slechte cocaïne’. Wanneer wij het kunnen controleren weten we exact waar het naartoe gaat.
  BF: Plus krijgen we deze Zwitserse banken, met al dat geld! Snap je?
  DW: Zeker. Exact.
  BF: … wat ook een beetje helpt je geweten te verlichten … maar toch.
  DW: (Lacht)
  BF: (Lacht)

  HET BRETTON WOORD MANDAAT DAT 40 JAAR DUURT VERSTREEK IN 1994

  BF: Laten we maar weer eens teruggaan naar de hoofdstroom. In 1994 kwam er een eind aan het Bretton Woods Mandaat.
  DW: Juist. Je zei dat dit een comité voor 60 jaar was dat in 1944 begon.
  BF: Een commissie voor 50 jaar. Hiervoor stalen ze het geld van de buitenlandse holdings, de dollarholdings van de Sovjet Unie.
  DW: Sorry, ik wil je een domme vraag stellen, hoewel. Je zegt 1944, maar de Tweede Wereldoorlog eindigde in 1945.
  BF: De Bretton Woods conferentie was in 1944. Ze waren al op de hoogte van de afloop van de Tweede Wereldoorlog. Dat is openbare geschiedenis. Bretton Woods is een openlijk geheim.
  DW: Dus je zegt dat de mandaat met een termijn van 50 jaar in 1994 afliep.
  BF: Ja. Het werd niet verlengd.

  IN 1994 ZEIDEN ONGEVEER 200 LANDEN DAT BELOFTEN NIET NAGEKOMEN WERDEN

  BF: Ze zeiden: “Hallo Fransen, Verenigde Staten en Brittannië. Jullie moderniseerden niet de wereld. Jullie hielden je niet aan jullie beloftes.
  DW: Wie zijn ‘zij’ in dit geval?
  BF: Het zijn al die andere landen. Weet je … er zijn (ongeveer) 200 landen die nog steeds soevereine rechten hebben.
  DW: Dus zij hadden de overeenkomst moeten ratificeren om het te vernieuwen. Zij hadden het moeten ondertekenen.
  BF: Juist. Dus er was sindsdien geen echt akkoord aan de top van het mondiale financiële systeem.
  DW: Dus de enige reden waarom het niet sneller veranderd was is het gevolg van het feit dat ze niet de militaire spieren hebben om hier iets aan te doen, om dit af te dwingen.
  BF: Dat is er een onderdeel van.

  Vervolg DEEL IV (rechtsboven aan de pagina)