• Home
 • Consult / aan Huis?
 • Limousine service
 • Behandelingen
 • Over Centre-Esthetique
 • Contact
 • Links://
 • Financiering
 • Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  DEEL 2

  Interview David Wilcock & Benjamin Fulford december 2011 deel 1.2

   Benjamin Fulfort

  vertaald: Schouwerwou - www.unitynet.nl


  EEN ZEER HEFTIG PLAN OM FULFORD TE VERNIETIGEN

  BF: Er was … hoewel ik dat al eerder heb genoemd … er was een zeer heftige campagne om me te doden.
  DW: Zeker.
  BF: Ze hebben een boek – ongeveer zo dik als een telefoonboek – met een dossier over mij. Allereerst willen ze me vermoorden. Toen kregen ze in de gaten dat ik beschermd werd - en wie dan ook opdracht zou geven om mij te vermoorden zou als vergelding zelf vermoord worden – en vervolgens probeerden ze mij, door middel van afpersing, failliet te maken. Maar dat gelukte niet …

  ZIJN CARRIÈRE ALS PRIME-TIME TV PERSOONLIJKHEID WAS VERNIETIGD

  DW: Wacht even. Wat bedoel je met een zwartelijst?
  BF: Oké. Ik was er aan gewend om regelmatig in TV shows in Japan op te treden.
  DW: O, is dat zo.
  BF: Ja! Grote shows in prime-time.
  DW: Zoals op NHK, of op welk net? (DW: NHK is de grootste, meest populaire TV netwerk in Japan).
  BF: NHK had een 20-minuten special met mij op prime-time. Ik had verschillende netwerken. Het punt is dat ik ook verhalen kon publiceren op plekken in belangrijke Westerse media. Maar ik kwam om de zwartelijst terecht.
  DW: Wanneer wat dat ongeveer? In welk jaar?
  BF: Ik denk dat dit gebeurde in 2005 of 2006. Het was 2006 nadat ik Forbes verliet en materiaal begon te schrijven over 9/11. Daar ging het over.

  BEGON JE TE SCHRIJVEN OVER 9/11 DOOR HET PUBLICEREN VAN EEN BOEK?

  DW: Dus 9/11 was je eerste boek dat uitkwam?
  BF: Nee, het waren tijdschriftartikels. En daarna deed ik persconferenties bij een buitenlandse correspondentenclub, waar ik uitlegde waarom ik over 9/11 schrijf.

  DE WESTERSE MEDIA DURFDEN HET ONDERWERP 9/11 NIET AAN TE SNIJDEN

  BF: Ik probeerde in de Westerse media te publiceren. Dat was toen ik besefte dat ze, ofwel bang waren hun banen te verliezen, of dat ze werkten voor het een of andere bureau en voorwenden een journalist te zijn – en dat de media gecontroleerd werd. Ik wist al dat deze gecontroleerd werd, maar ik wist niet precies dat het werd gecontroleerd totdat ik een persconferentie had over 9/11 – en het bewijs leverde. Een New York correspondent vertelde me dat hij ontslagen zou worden wanneer hij hierover schreef.

  NIET ALLEEN MAAR 'ARABIEREN MET STANLEY-MESSEN'

  DW: Dus je mening over 9/11 is duidelijk niet ‘Arabieren met stanleymessen’. Kun je samenvatten wat je besluit was dat je in zoveel problemen bracht? Je steunt duidelijk niet de officiële verklaringen over 9/11.
  BF: Ik denk dat de kortste verklaring is – het was een inside job. Het bewijs is zo overduidelijk dat het niet gedaan is door een kleine groep Saoedische terroristen met stanleymessen.

  HET ALTERNATIEF IS TE SCHOKKEND VOOR SOMMIGEN OM HET ZELFS TE OVERWEGEN

  BF: Het probleem voor de meeste mensen is dat, wanneer de officiële verklaring niet waar is, de implicaties te schokkend zijn om het zelfs maar te overwegen. Het betreft zo’n groot aantal mensen en zoveel planning, en zoveel insiders, dat de mensen in een staat van ontkenning terechtkomen. Een dergelijk complot is te groot om mogelijk te zijn. En hun denken wordt afgesloten.

  HET CREËERDE POSTTRAUMATISCHE STRESSSTOORNIS OP EEN MASSALE SCHAAL

  DW: Toen ik studeerde was mijn hoofdvak psychologie. Ik ging door een zelfdoding hotline stage, dus ik heb het equivalent van een ‘Master’s just in education’.
  (DW: Ik werkte ook acht jaar als counselor, en had een totaal van 500 betaalde cliënten met een 99% tevredenheidbeoordeling.)
  Wij leerden, speciaal in crisiscounseling, over PTSD – posttraumatische stressstoornis. Het ontwikkelde zich wanneer iemand zwaar getraumatiseerd was, het creëerde een dissociatieve partitie in het brein. Het is zoiets als een gescheiden persoonlijkheid die de trauma verwerkt. Men wordt zeer defensief. Kenmerkend is dat, wanneer je hen informatie verstrekt dat de PTSD naarboven haalt, dat het trauma oproept, zij de boodschapper willen aanvallen. De trauma is zo ernstig dat ze er alles aan zullen doen om het niet nog eens te ervaren.

  MENSEN HEBBEN GEEN PTSD MET BETREKKING TOT HISTORISCHE VOORBEELDEN

  BF: Ze moesten altijd fake-incidenten creëren om de mensen op te stoken zodat ze oorlog wilden. Je kunt teruggaan naar historische voorbeelden, en de mensen krijgen hierdoor geen trauma. Als je bijvoorbeeld kijkt naar hoe de Spaans-Amerikaanse oorlog startte, besef je dat het een fake-incident was. Het opblazen van het (USS) Maine schip en Spanje (Spain) de schuld geven. Dat rijmt (in het Engels) lekker, niet waar?
  DW: (Lacht) Ja.
  BF: En dan 70 jaar later, dan zeggen ze ‘in werkelijkheid hebben we het zelf opgeblazen’.
  DW: Juist.
  BF: Maar als je in die tijd gezegd zou hebben dat de Amerikanen de veroorzakers waren, dan zouden ze je gelyncht hebben!

  DE TITANIC DOODDE 600 VAN DE BELANGRIJKSTE TEGENSTANDERS VAN DE FEDERAL RESERVE

  DW: Je gaf verbijsterende informatie over de Titanic.
  BF: Weet je nog dat er een boek uitkwam een jaar voordat een schip dat de Titan werd genoemd op zijn eerste reis zonk?
  DW: Dat is waar!
  (DW: Eerder vertelde Ben dat dit boek doelbewust vrijgegeven werd om het ‘openlijk te verbergen’. Dit is een kernaspect van de occulte wetenschap waarmee deze groepen werken. Hierdoor voelen ze nog beter dat het onze eigen schuld is dat wij, de burgers, ervoor hebben gekozen een slavenbestaan te leiden. Feitelijk kwam dit boek 14 jaar eerder uit voordat de Titanic zonk, zie de link
  http://en.wikipedia.org/wiki/Futility,_or_the_Wreck_of_the_Titan.)
  BF: Zo kwamen ze in één keer af van ongeveer 600 industriemensen die tegenstanders waren van de overname van de FED. JP Morgan zei: “Kom, laten we dit alles bediscussiëren tijdens onze tocht over de Atlantische Oceaan”. Natuurlijk mistte HIJ het schip op het laatste moment! Onder bedreiging van vuurwapens werden ze verhinderd in de reddingsboten te stappen.

  WOODROW WILSON’S BEROEMDE CITAAT: GEÏNSPIREERD DOOR DE TITANIC?

  [DW: Fulford zei ook dat ze doelbewust te weinig reddingsboten op de Titanic hadden. De kapitein saboteerde bewust het schip. Het principe van ‘vrouwen en kinderen eerst’ zorgde er nog eens voor dat niemand van de tegenstanders van de FED zou overleven. Dit is niet alleen de bewering van Fulford ,,, andere onderzoekers kwamen tot dezelfde conclusie. De tragedie van de Titanic van 15 april 1912 inspireerde waarschijnlijk een boze Woodrow Wilson door het beruchte citaat af te drukken in een boek die het volgende jaar verscheen. (zie hieronder)]

  WAS DE FEDERAL RESERVE EEN ONDERDEEL VAN EEN APOCALYPTISCH PLAN?

  (DW: De Federal Reserve begon op 23 december 1913 te werken met het passeren van de Federal Reserve Act. Dit is bijna 99 jaar tot de dag vóór de einddatum van 21 december 2012 van de Maya Kalender, wat misschien wel doelbewust is gekozen. Het Aldritch Plan was misschien bedoeld om de Federal Reserve in 1912 te creëren, maar kreeg een fatale klap toen de Democraten in november het Witte Huis en het Congres wegvaagden. (http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_reserve) Was deze ongelooflijke politieke mislukking niet gebeurt, dan zou Aldritch Bill misschien uiteindelijk de Federal Reserve op de allerbelangrijkste datum van 21 december 1912 hebben gecreëerd, precies 100 jaar vóór ‘het Einde van de Wereld’ in occulte kringen. Gegeven de facinatie van de kliek om een Armageddon proberen te fabriceren - zoals Fulford beweert, evenals hun liefde voor rituele data – is een dergelijk denkbeeld niet moeilijk te begrijpen.)

  WOODROW WILSON’S CITAAT

  (DW: In het door Woodrow Wilson in 1913 uitgegeven boek De Nieuwe Vrijheid, sectie 1, ‘De Oude Orde Changeth’, bladzij 13, zei hij het volgende : http://en.wikiquote.org/wiki/Woodrow_Wilson
  “Sinds ik de politiek instapte, had men mij voornamelijk allerlei opvattingen van mannen in privé toevertrouwd. Sommige van de grootste mannen in de Verenigde Staten, in de handel en productie, zijn bang, zijn bang voor iets. Ze weten dat er ergens een macht bestaat dat zo subtiel, zo waakzaam, zo verweven, zo compleet, zo doordringend is dat je er maar beter niet in termen van veroordeling over kunt praten”.
  Dit is slechts een van een reeks onthullende citaten op de bovenvermelde link die laat zien hoe betrokken Wilson was bij de Federal Reserve. Dit citaat is misschien bij Wilson de oorzaak geweest, want hij had insiders die hem vertelden dat de Titanic-ramp gebruikt was om 600 tegenstanders van de Federal Reserve te vermoorden. In het plaatje hieronder, dat verscheen toen de Federal Reserve zijn debuut maakte, keek Wilson op zijn best diep bezorgd, zo niet angstig)
  BF: Er gaat veel interessant materiaal naarbuiten komen.

  SABBATAI ZANTH – PROFEET VAN DOE-HET-ZELF ARMAGEDDON

  BF: De conclusie die ik heb getrokken, en nogal schokkend, is deze. Het verhaal gaat terug naar Sabbatai Zanth, die zichzelf de Messias van de Joden noemde en ongeveer driehonderd en nog wat jaren in Turkije leefde. Hei zei dat hij een Messias was. Het was de taak van de Joden om zelf de profetieën van de Thora uit te voeren. Wij zouden niet op God moeten wachten om dit te doen. De sultan van Turkije had hem bij zich geroepen en zei: “Als je echt de Messias bent, laat dan maar eens wat wonderen zien. Zo niet … dan moet jij je bekeren tot de Islam … of anders zal ik je executeren. Met die wonderen lukte het niet. Dus deed hij net alsof hij zich tot de Islam bekeerde. In plaats daarvan werkten ze aan het ondermijnen van het Turkse bestuur van binnenuit. Dat werd uiteindelijk de ‘Jonge Turken’.

  HOE VERHOUDT ZICH DIT MET HET OTTOMAANSE RIJK?

  DW: Werd dit het Ottomaanse Rijk, of is dat iets ander?
  BF: Dit veroorzaakte het uiteenvallen van het Ottomaanse Rijk. Ataturk was een van hun leden – de stichter van het modern Turkije. Er bestaan honderden pagina’s van documenten die mijn visie bevestigen. Ik praat niet zomaar in het wilde weg.

  DE ROTHSCHILDS ZAGEN WEL WAT IN HET IDEE VAN HET CREËREN VAN ARMAGEDDON

  BF: Het punt is dat de Rothschilds dit een goed idee vonden. Je had deze groep - een sekte met ongeveer 1 miljoen leden – die geloofde dat de profetieën onvermijdelijk waren. Ze kunnen niet gestopt worden. En zij werkten er actief aan om ze uit te voeren! Dit het meest schokkende deel hiervan. Het is gewoon te groot en te belachelijk voor de meeste mensen om te bevatten. Maar het bewijs is overweldigend. Deze profetieën roepen op tot een geweldige strijd tussen twee grote landen – Gog en Magog. Armageddon. Negentig procent van de mensheid zou gedood worden in deze strijd. De resterende tien procent zouden door de Joden tot een slavenbestaan veroordeeld worden. Begrijp nu wel dat ik Joodse voorouders heb van beide kanten. Dit is niet de belangrijkste stroming binnen het Joodse denken. Dit is een speciale sekte.

  DE SABBATEANS

  Dw: Zijn dat Sabbateaanse Joden (volgelingen van Zabattai Levi)?
  BF: Ja. Ik noem ze Sabbateans. Ik zou ze zelfs geen Joden willen noemen, want hun geloofssysteem is in feite niet Joods.
  DW: Juist.

  DE CUBAANSE KERNRAKETTENCRISIS WAS BEDOELD OM DE ARMAGEDDON TE CREËREN.

  BF: Je had Israëlische kranten … ze probeerden deze oorlog tussen de Sovjet Unie en het Westen uit te lokken, dat zou dit tot gevolg hebben. Ze slaagden hier bijna in met de Cubaanse Rakettencrisis. In die tijd woonde ik in Cuba, ik was nog maar een baby.
  DW: Wauw.

  DE MEESTE LANDEN OP DEZE WERELD STEMDEN NIET IN MET DIT PLAN

  BF: Wat gebeurde er toen – en nu komen we in de hardvochtige financiële geschiedenis, internationale financiële verdragen, materiaal dat in de archieven zeer goed gedocumenteerd is. Veel landen op de wereld zeiden dat dit gekkenwerk was. Zij wilden iets anders.

  DE GESCHIEDENIS ACHTER DE LEGALE ACTIES ZIJN NU ONDERWEG

  BF: Ik ga je nu een stukje terug voeren zodat de mensen begrijpen wat er nu gaande is en welke specifieke juridische acties er nu worden ondernomen tegen deze groep fanatici.
  DW: Graag. Ja. Ik heb het hele uit 111 pagina’s bestaande document zorgvuldig gelezen, alsof het een contract was dat ik zelf moest ondertekenen. Nu wij hier arriveren wil ik er graag over praten … maar ja, ga verder.
  BF: Ik heb veel, heel veel documenten gezien die hiermee verbandhouden, maar die niks vandoen hebben met die rechtszaak.
  DW: Juist.

  JAPAN VIEL CHINA BINNEN OM IN DE DERTIGER JAREN HUN GOUD TE STELEN

  BF: Essentieel hierin is dat in de dertiger jaren de Japanners China binnenvielen. Hun doel was het goud te pakken – het Chinese goud te confiskeren.
  DW: Probeerde Japan in die tijd wat zij noemen de grotere Oost-Aziatische Co-Welvaartssfeer te creëren?
  BF: Ja, maar Japan was nog steeds verbonden met de Britten. Het is complex. Er waren conflicterende groepen met conflicterende doelen. Het is geen monolithisch verhaal. Er zijn verschillende verhalen met verschillende acteurs.

  DE ROTHSCHILDS BOUWDEN JAPAN OP … OM CHINA’S GOUD TE STELEN

  DW: Japan was tot 1877 middeleeuws toen Kapitein Morgan recht op de Japanse kust aanstormde met kanonneerboten en feitelijk zei – Verwester of sterf.
  (DW: Mijn hemel! Ik haastte mij om me iets te herinneren dat ik in een collegevoordracht in 1994 schreef. Het was commandeur Matthew Perry en het echte jaar was 1868. Niet kapitein Morgan, die hen allemaal dronken voerde met zijn gekruide rum!)
  DW: Japan ging daarna met een enorme vaart groeien, een bijna nooit eerder geëvenaarde groei nadien.
  BF: Het was niet kapitein Morgan (maar het is waar) … de Rothschilds bouwden Japan op als een militaire kolonie die gebruik moest worden om China te domineren.
  DW: Begin jaren 1800?
  BF: Even terug.
  DW: Dus even snel als ze verwesterd werden. Juist. Oké.

  HET MEIJI HERSTEL: ILLUMINATI?

  DW: Dus de Meiji families – dat was het Meiji restauratie waar dit alles begon. De Meijis waren waarschijnlijk kids, ja? Het was een verzet van de jeugd. Zeg je dat de Rothschilds deze jongeren financierden en hen aan de macht brachten?
  BF: Zij (de Rothschilds) namen de zuidelijke clans Satsuma en Choshu over, en gaven hen moderne wapens en gebruikten hen om Japan te veroveren.
  (DW: Interessant, het woord ‘Meiji’ betekent ‘Verlicht Bewind’.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Meiji_restoration. ‘Meiji kan daarom gezien worden als een Japanse afleiding van het woord ‘Illuminati’.
  DW: Dus Japan was tot dan feodaal.
  BF: In ieder geval is het interessant, maar laten we zien wat er vandaag gebeurt.
  DW: Oké, prima.

  HET JAPANSE LEGER SPEELDE IN HET GEHEIM BEIDE KANTEN UIT TEGEN CHINA

  BF: We moeten terugkeren naar de dertiger jaren. Het punt was dat Japan China binnenviel. Dat gebeurde onder leiding van een kerel die Kodama Yoshiyo genoemd werd. De bandieten vielen een stad binnen. Ze pakten het goud en plunderden de juwelen. Vervolgens zou het Japanse leger zich laten zien en zeggen: “We horen dat jullie met het probleem van bandieten zitten. Wij zullen jullie beschermen!” Tegen die tijd was het goud al verscheept naar Tokio, en daarna naar de Filippijnen.
  DW: Heel slim.

  DE KWOMINTANG REGERING GAF IN 1938 GOUD AAN DE VS … IN BEWARING

  BF: Het Kwomintang bewind wilde niet dat hun goud door de Japanners meegenomen werd. In 1938, werden zeven Amerikaanse oorlogsschepen, die gevuld waren met Chinees goud en zilver, teruggezonden naar de Verenigde Staten. Veel goud dat al eerder was verzonden ging terug naar de twintiger jaren.

  DE VS GAF HEN 60-JAAR LOPENDE GOUDOBLIGATIES OF GOUDSCHULDBRIEVEN

  De Chinezen kregen 60-jaar lopende obligaties. Laten we ons alleen beperken tot die van 1938. Het waren 60-jaar lopende obligaties in ruil voor het goud die zij overhandigden aan de Federal Reserve Board.
  DW: Ik wil dit echt helemaal begrijpen. Zeg je dat de Rothschilds, tot op zekere hoogte, steeds achter deze criminele acties zaten en het goud stalen?
  BF: De Amerikaanse families achter de Amerikaanse Federal Reserve Board probeerden het goud te grijpen. De Rothschilds probeerden het goud te grijpen. Het was een graaien van goud, met verschillende mensen die het goud grepen voor zichzelf en voor hun groepen.
  DW: Dus Japan acteerde in zekere zin als een gemachtigde voor (de Federal Reserve families in Amerika en Brittannië).
  BF: Ja.
  DW: Oké. Dat is een belangrijk punt.
  BF: Veel goud werd verscheept naar de Verenigde Staten. De Chinezen kregen veel Amerikaanse regeringsschuldbrieven, met astronomische geldcoupures, in ruil voor dat goud.

  DE KWOMINTANG WAREN GEEN CHINESE COMMUNISTEN

  DW: Je zei dat de Kwomintang was de regering van die tijd.
  BF: Dat zou de nationalistische Chinese regering zijn die in die tijd aan de macht was. Chiang Kai-Shek.
  DW: Zijn dit communisten, of of het iets anders?
  BF: Nee. Ze waren geen communisten. Zij waren de mensen die toen vluchtten naar Taiwan na de overname van de communisten.

  KREEG TAIWAN OP DEZE MANIER ZOVEEL ECONOMISCHE MACHT?

  DW: Welnu, hier is Taiwan – dit kleine landje dat zoveel economische macht bezit. Daarom lijkt het alsof China voortdurend probeert Taiwan binnen te vallen om het terug te krijgen. Zeg je hiermee dat dit alles toen startte?

  JUWELEN VERBORGEN ACHTER HET NATIONALE TAIWAN MUSEUM

  BF: De burgers van Taiwan namen veel edelstenen met zich mee toen ze China ontvluchtten. Ze hebben een museum in Taiwan dat erg beroemd is.
  (DW: Het Nationale Taiwanese Museum werd gesticht op 24 oktober,
  1908:http://en.wikipedia.org/wiki/National_Taiwan_Museum.)
  Er bevinden zich enkele heuvels achter het museum. Elk jaar veranderen ze de expositie in het museum. Dat doen ze al 50 jaar lang. Datgene wat ze laten zien is nog geen fractie van datgene wat zij in de heuvels hebben verborgen.
  DW: Goeie genade. Je zegt dat ze onderaardse kluizen hebben in de heuvels?
  BF: Dit is een oude schatkist van het keizerrijk China.
  DW: Wauw!
  BF: En dat is nog maar één van de vele schatten die daar te vinden zijn.
  (DW: Wanneer we deel 2 gaan verkennen, ging een van mijn topinsiders dit enorme ondergrondse complex onderzoeken en beweerde dat het door een groot aantal arbeiders met de hand was uitgegraven. Het is waarschijnlijk 75 x 60 kilometer groot en zeven niveaus diep. De helft van dit complex is gevuld met goud, en de andere helft met alle schatten van het keizerrijk China.)

  WAAR KOMEN AL DEZE KOSTBAARHEDEN VANDAAN?

  DW: Was dit van de Mongolen? Waar kwamen al deze schatten eigenlijk vandaan? Veroverden ze volkeren en gebeurde dat op die manier, of hoe anders?
  BF: Oké. Als je bijvoorbeeld kijkt in oude archieven en historische boeken, dan zul je zien dat de Romeinen zijde en keramiek en specerijen van de Chinezen kochten … en met goud betaalden.
  DW: O, mijn god.
  BF: En dit deden ook de Spanjaarden. Zij namen al het goud dat zij stalen van de Azteken en de Inca’s en besteden dit door Aziatisch spul te kopen.
  DW: O, mijn god!

  VIJFENTACHTIG PROCENT VAN HET GOUD OP DE WERELD KWAM IN AZIË TERECHT

  BF: Ongeveer 85% van het goud op de wereld eindigde in Azië gedurende de laatste paar duizend jaar.
  DW: Ik begin het nu een beetje te begrijpen. Dit is verbazingwekkend. Ga door!
  BF: Een onderdeel van waar het in de Tweede Wereldoorlog om ging was dit goud in het bezit te krijgen.
  DW: Wauw.
   

  Vervolg DEEL III (rechtsboven aan de pagina)