• Home
 • Consult / aan Huis?
 • Limousine service
 • Behandelingen
 • Over Centre-Esthetique
 • Contact
 • Links://
 • Financiering
 • Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Interview David Wilcock van Benjamin Fulford, december 2011 deel 1.1

   Benjamin Fulfort

  vertaald: Schouwerwou - www.unitynet.nl

  INTRODUCTIE

  DW: Hallo. Dit is David Wilcock en ik ben hier met Benjamin Fulford. Dit is een andere Divine Cosmos audio blog.
  Ik ga Benjamin Fulford vandaag interviewen, wat in onze tijd hier in Los Angeles, Californië maandag 28 november is, terwijl het voor Ben reeds dinsdag is.
  De reden van dit interview is dat Ben, enige tijd geleden, sprak over een opstandbestrijding tegen wat ik graag noem de Oude Wereld Orde, wat een groep is van diverse internationale figuren.
  (Deze opstandbestrijding) begon als een Aziatische geheim genootschap.

  DE BETROUWBAARHEID VAN BENJAMIN FULFORD

  DW: Voor degenen die hem nog niet kennen wil ik zijn betrouwbaarheid aantonen met een aantal feiten, om te voorkomen dat het lijkt alsof hij op zijn eigen hoorn blaast. Ben was de Azië-Pacific bureauchef voor het Forbes Magazine. Hij heeft een lange geschiedenis van professionele, betrouwbare academische journalistiek. Uit vele andere interviews, waaronder een aantal met mij, bleek dat hij in aanraking kwam met een wereld van intrige toen hij probeerde vast te stellen waar het geld uit de Japanse economie naartoe ging. Hij besefte dat de economische prikkel, dat gegenereerd kon worden voor de wereld, niet gebruikt werd voor het positieve … en het leek of heel veel geld verdween. Dat onderzoekspoor leverde hem veel doodsbedreigingen op en daardoor werd hij naar een Aziatische geheime genootschap getrokken die opereerde als een opstandbestrijder tegen de jongens van de Oude Wereld Orde.

  VERKOPEN VAN ZIJN ZIEL
  DW: (De Oude Wereld Orde) probeerde hem het zwijgen op te leggen en hem om te kopen door het aanbieden van – ik ben vergeten Ben of het een ambassadeurschap was of iets wat daar op lijkt.

  BF: Ze boden me op een bepaald moment de baan aan van Minister van Financiën van Japan.
  DW: Minister van Financiën van Japan. Oké.
  BF: Ze boden me ook aan, geloof het of niet, General Electric en General Motors.
  DW: Echt?
  BF: Ja.
  DW: Zoiets als de bestuursvoorzitter (chief executive officer)?
  BF: Ja, en ik denk ook hoofdaandeelhouder. Het probleem is natuurlijk dat ik akkoord moest gaan met hun plan om vier miljard mensen te doden. Het is de klassieke ‘verkoop je ziel aan de duivel’ situatie.
  DW: Juist. Ze hoeven alleen maar de last te verlichten door zich te ontdoen van wat teveel is. Op die manier praten ze over dergelijke zaken.
  BF: Welwel, ze willen het milieu redden door zich te ontdoen van ‘nutteloze eters’.
  BF: Precies.

  FULFORD VERSCHEEN NIET EERDER DAN OP HET MOMENT DAT HIJ BESCHERMING HAD

  DW: Wel, kijk man, ik ben sinds 1996 op het Internet. Sinds 1998 kwam ik in de openbaarheid. Ik heb je vanaf het begin gevolgd. Ik doe maar een gooi – ik geloof dat je in 2007 verscheen – was dat correct, is het in de buurt?
  BF: Ja, het moet ongeveer in die tijd zijn geweest. Voordien had ik veel materiaal onderzocht, maar ik voelde dat het niet veilig was om in de openbaarheid te komen, want ik wist dat ze me zouden vermoorden. Pas toen ik bescherming kreeg kon ik met dit materiaal naar buiten komen.
  DW: Juist.

  MEER DAN DERTIG BOEKEN GESCHREVEN EN MEER DAN EEN MILJOEN ZIJN HIERVAN VERKOCHT

  DW: En is het waar dat je in Japan een schrijver van bestsellers bent? Hoeveel boeken heb je gedrukt en hoeveel heb je hiervan verkocht?
  BF: Ik weet het niet. Meer dan 30 boeken, en, ik weet het niet precies, misschien meer dan 1 miljoen in totaal verkocht. Ik heb het niet bijgehouden.
  DW: Dertig titels is nogal wat. Je bent volledig tweetalig. Niemand kan dat in twijfel trekken. Er zijn talrijke video’s waarin je vloeiend Japans spreekt.

  WAAROM ZOU JE VOOR IETS DERGELIJKES UITGEKOZEN ZIJN?

  DW: Ik heb eindeloze herhalingen van elk soort hatelijk commentaar gezien dat je voor de voeten werd geworpen. Wat de meesten lieten blijken was het feit dat zij het verhaal voor onmogelijk hielden. Zij denken dat het te onwaarschijnlijk is dat deze Aziatische geheime genootschappen met jou in contact treden. Ik zie dat je tweetalig bent, en je bent een betrouwbare financiële journalist die vervolgens een goedverkopende auteur werd. Je bent hierdoor nogal bekend, zoals je zegt heb je in Japan 30 boeken geschreven. Er is geen andere gaijin - dat is het woord dat ze voor buitenlander gebruiken – er is geen andere gaijin in Japan, geen andere witte kerel daar die, naar mijn mening, doet wat jij hebt gedaan. Dus wie hadden ze anders moeten uitkiezen voor iets zoals dit – proberen een brug te vormen naar de Westerse wereld?

  FULFORD KON WEGKOMEN MET MEER SCHERPE JOURNALISTIEK

  BF: Zeker, kijk. Je moet beseffen dat er een aantal redenen zijn waarom ik in deze speciale omgeving terechtkwam. Allereerst schreef ik over heel veel dingen die, wanneer ik een Japanse journalist zou zijn geweest, met de dood had moeten bekopen.
  DW: O ja, werkelijk?
  BF: Maar, omdat ik buitenlander was die voor Forbes werkte, was ik ‘verboden terrein’.
  DW: Dit is materiaal dat de regeringsketen van streek gemaakt zou hebben, of materiaal dat de keizer beledigd zou hebben? Waar hebben we het over?

  DE GEHEIME KOLONIALE REGERING DIE JAPAN AANSTUURT

  BF: In wezen praat ik over de geheime koloniale regering hier.
  DW: Juist. (DW: Later in het interview zei Fulford dat Japan in het geheim gerund wordt door de Rothschilds sinds het Meiji-herstel van 1868)
  BF: Ze gebruikten een netwerk van Noord-Koreanen en gangsters en omgekochte Japanners. Ze gebruikten omkoping en moord om dit land te veranderen in een kolonie, een land dat alleen maar aan de buitenkant onafhankelijk leek.
  DW: Ik wil nu hiernaar teruggaan, maar wel kort …
  BF: Oké, maar laat me eerst even vertellen hoe ik erbij betrokken raakte, even in het kort.
  DW: Oké.

  SCHREEF BOEKEN OVER 9/11, BEGON IN 2006

  BF: Ik begon eerst boeken te schrijven in het Japans …
  DW: En in welk jaar was dit dan, ongeveer?
  BF: Ik denk dat de boeken die de meeste moeilijkheden veroorzaakten rond 2006 uitkwamen. Ik vertelde primair dat het 9/11 materiaal door veel onderzoekers in het Westen was blootgelegd.
  DW: Dus dit was voordat je bij Rense of ergens anders in het Westen verscheen?
  BF: Ja.
  DW: Oké.

  DE ONTHULLING VAN SARS ALS EEN BIO-WAPEN GERICHT OP AZIATEN

  BF: En toen bracht ik een boek uit in het Japans die uitlegde dat SARS een bio-wapen was dat ontworpen was om niet mensen van het Indo-Europese ras (geen blanken dus) te doden.
  DW: Voor degenen die het zich niet meer herinneren – SARS was de vogelgriep.
  BF: Ik citeer uit de documenten van de Neoconservatieven, zoals het Project voor een Nieuw Amerikaanse Eeuw. De documenten lieten duidelijk zien dat er groep Westerse elitisten waren die van plan waren de Derde Wereldoorlog op te starten om de wereldbevolking te reduceren.

  HIJ GAF ALS AANBEVELING – BLOKKEER HET GELD

  BF: (Ik gaf ook als argument dat) de Aziaten hier een eind aan konden maken door hen geen geld meer te geven – want zij wilden Japans en Chinees geld om dit onzalige project te financieren. Uit de Japanse onderwereld kwam een opdracht om mij te doden.
  DW: Dat is verklaarbaar als je begint je neus in andersmans zaken te steken …

  BESCHERMING WERD AANGEBODEN – EN HIJ LEERDE OVER DE VRIJMETSELAARS

  BF: De Zuid-Koreaanse geheime politie vertelde dit toen door aan de Chinezen, en de Chinezen stuurde een geheim genootschap naar mij toe met het aanbod mij te beschermen. Op die manier raakte ik betrokken in een wereld waarvan ik tot dat moment niet wist dat het bestond. Wanneer je me voor die tijd over de vrijmetselaars had verteld, zou je van mij een nerveus gegiechel hebben gekregen en een schouderophalen, en dat was alles.
  DW: Het is een grappige handdruk, en ze geven geld aan liefdadigheid, enzovoort. Juist.

  ‘DE CHINEZEN’ SPEELDEN LUISTERVINK OP BOHEMIAN GROVE

  BF: Iets anders is dat de Chinezen zelf voor luistervink hebben gespeeld bij een van de conferenties op Bohemian Grove. Ze waren zich volledig bewust van dit plan om de Derde Wereldoorlog te ontketenen, en ze probeerden het te stoppen. Toen ze beseften dat ik op een hitlijst stond omdat ik hen probeerde te waarschuwen voor iets dat zij al wisten … zo werd ik erbij betrokken.

  WIE BEDOEL JE PRECIES MET ‘DE CHINEZEN’?

  DW: Oké, let op. Als ik met je spreek ben ik verantwoordelijk voor het feit dat, toen we artikels publiceerden in het verleden, kregen we tussen de 200 en 300 honderd geschreven opmerkingen over hen. Ik kan lezen wat iedereen zegt en de feedback die ze hebben. Ik probeer niet alleen voor mijzelf te spreken, maar ook voor het collectief. Ik denk dat een van de struikelblokken die we hadden in andere interviews dat de mensen niet helder krijgen wanneer je zegt ‘de Chinezen’, dan denken de mensen natuurlijk aan deze repressieve regering. Ze branden de huizen plat in Tibet. Ze beperken YouTube. Ze beperken de vrijheid. Ze laten de mensen niet marcheren op Tianmen Square. Het is in feite alleen maar dit mensenrechten vermorzelend monster.

  HET IS EEN AZIATISCH GEHEIM GENOOTSCHAP

  BF: Oké. Ik denk dat ik een vergissing maakte toen ik Chinezen zei.
  DW: Oké.
  BF: Ik had Azië moeten zeggen. Dit overstijgt China. Het betreft Indonesië, de Filippijnen, Thailand, Japan, Taiwan en Korea. In feite gaat het rechtstreeks naar de groep van niet-verbonden landen – een groep van 77 landen, waartoe bijvoorbeeld ook Joegoslavië behoort. Ik was fout toen ik het de Chinezen noemde. Het is een Aziatisch geheim genootschap, en niet een Chinese.

  WAT IS DE RELATIE TUSSEN CHINA EN DIT GENOOTSCHAP?

  DW: Oké. Wat zou de relatie zijn tussen dit Aziatisch geheim genootschap en de huidige communistische regering van China?
  BF: Geloof het of niet, de oude koninklijke families van Azië besloten dat het communisme de beste manier zou zijn om China te moderniseren. Achter en boven de communistische regering van China en de regering van Taiwan, zul je een oude groep families vinden, wiens connecties veel belangrijker zijn dan tijdelijke politieke structuren.

  DE DRAGON FAMILY

  DW: Corrigeer me nu als ik fout zit, maar China werd genoemd na keizer Qin, die van de Dragon Family was. Dat was toch de eerste dynastie van China?
  BF: Ja.
  DW: Dus deze mensen … hij is degene die de Terra Cotta soldaten creëerde, waar hij elke soldaat en elk paard inlijfde in zijn leger en hiervan beelden vervaardigde. Er bestaan allerlei soorten interessante feiten over hoe deze Dragon familie zichtbaar werd. Ze hebben de gehele geschiedenis van China van voor die tijd uitgewist, die nu weer gereconstrueerd wordt door bepaalde geleerden. Deze Aziatische geheime genootschappen lijken dynastiek te zijn. Meestal opereren ze achter de schermen. Ze hebben een enorme rijkdom verzameld. Dat is het deel van datgene wat wij nu weten. Daar hebben we het over, niet waar?

  CONCURRERENDE GEHEIME GENOOTSCHAPPEN, OOST EN WEST

  BF: Je zou moeten weten dat er diverse verschillende concurrerende groepen zijn. Er bestaat fundamenteel iets dergelijks zowel in Azië als in het Westen. Je hebt geheime genootschappen die verbonden zijn met oude dynastieke bloedlijnen. In het Westen zijn het de Rothschilds, de Britse koninklijke families, deVrijmetselaars en de P2 Loge. In Azië zou het de Draken families moeten zijn, denk ik. Dit zouden alle verschillende dynastieke families zijn en clangroepen die gebaseerd zijn op familiebanden. Maar in het Westen had je een andere groep. Het is verwarrend, omdat er verschillende groepen zijn die zich Illuminati noemen.

  SOMMIGE GROEPEN ZIJN TEGENSTANDERS VAN BLOEDLIJNEN

  Er is een groep die contact met mij heeft gezocht en zij hebben mij het bewijs geleverd dat ze verbonden zijn met verschillende instanties, evenals met internationale drugssmokkelaargroeperingen. Ze beweren dat ze de Franse, Amerikaanse en Russische revoluties hebben opgestart, en dat ze tegen het bloedlijngebruik zijn (erfopvolging).
  (DW: Ik heb Ben reeds verteld dat dit klinkt als een rivaliserende factie van dezelfde mensen die proberen zichzelf opnieuw uit te vinden. Hij zei dat hij zich niet bij hen aansluit of hen steunt – luistert alleen naar wat ze te zeggen hebben)
  Op dezelfde manier hebben de Aziaten een geheim genootschap dat ook gebaseerd is op meritocratie. Zij zijn ook tegen de wet van bloedlijnen (erfrecht). De Chinese triaden, de Japanse yakuza-groepen en diverse andere geheime groepen in Azië hebben strikte regels tegen nepotisme. De zoon van een gangsterbaas kan nooit de bende van zijn vader overnemen. Ze zijn gekoppeld aan vechtkunstgenootschappen/verenigingen en ook aan kamers van koophandel. Er is geen duidelijke lijn tussen kamers van koophandel en outlawgangsters waar de politie jacht op maakt. Het is een grijze zone. Lichtgrijs en donkergrijs, snap je? Zowel in het Westen als in het oosten bestaan meritocratische geheime genootschappen en bloedlijngenootschappen. Oké?

  DIENEN DE AZIATISCHE GEHEIME GENOOTSCHAPPEN HET KWAAD?

  DW: Kun je het voor ons in het kort verduidelijken … Veel mensen krijgen een PTSD (posttraumatische stress-stoornis) zodra ze het woord Illuminati horen. Zodra iemand iets dergelijks hoort, wordt men paranoïde. Dus wanneer je zegt dat dit bloedlijnfamilies in Azië zijn – dat dit geheime genootschappen zijn – hoor je offeren ze soms babi’s? Drinken ze soms het bloed van mensen? Houden ze satanische rituelen?
  (DW: Dit was een vraag waarop ik het antwoord al wist, maar wel nader toegelicht wilde hebben. Hij heeft herhaaldelijk verklaard dat de Aziatische geheime genootschappen deze occulte praktijken sterk afkeuren, en een betere wereld willen scheppen.)
  Waarover praten we als we spreken in termen van – wie zijn deze mensen, wat denken ze, wat is hun filosofie, wat willen ze? Willen ze de planeet overnemen? Vechten ze tegen de Illuminati om de planeet te controleren? Wat is hun agenda?

  ZE WILLEN EEN EERLIJKER SYSTEEM, NIET GEDOMINEERD DOOR HET WESTEN

  BF: Ze denken dat de controle van de toekomst van de planeet niet langer gecontroleerd mag worden door een kleine Westerse elite. Ze hebben liever dat het valt onder de controle van de bevolking van de planeet. Er is een groep, natuurlijk van chauvinistische mensen in China, die zeggen - China zou de wereld moeten besturen. Maar de algemene consensus in Azië als geheel is dat het gelijk zou moeten zijn voor alle mensen in de wereld – niet alleen voor de Chinezen of voor een door een Khazaren gecontroleerde familiebusiness die de planeet controleert. Wat ze publiekelijk zeggen, denk ik, is werkelijk wat ze verwachten voor nu – dat is een multipolaire wereld, niet een wereld die gecontroleerd wordt door een enkele groep.

  HOE KRIJG JE AL DIE INFORMATIE – EN VAN WIE?

  DW: Oké. Een andere vraag, waarvan ik denk dat die de sceptici kan bevredigen. Er zijn velen van hen, en ze zijn erg vervelend. Zou het mogelijk kunnen zijn dat er een enkel ding niet klopt in wat je ons verteld? Is het mogelijk dat al het materiaal dat je me vertelde over deze Chinese geheime genootschappen het gevolg is van een ontmoeting die je hebt gehad met een of twee van die gasten, waarbij je deze gedetailleerde informatie hebt gekregen? Je bent die persoon elke dag en hij geeft je nieuwe informatie, en dat is het dan.

  FULFORD ONTMOET VEEL VAN DE MEEST MACHTIGE MENSEN IN AZIË

  BF: Luister. Ik was journalist. Ik was meer dan 25 jaar journalist. Ik heb de meeste van de naoorlogse premiers in Japan ontmoet.
  DW: Wauw!
  BF: Ik heb ministers van financiën ontmoet, hoofden van de meeste grote corporaties in Azië. Besef wel dat ik de Azië-Pacific bureauchef was voor de grootste businessmagazine in de wereld.
  DW: Maar wat betekent dat in feite? Hoe krijg je de premier te spreken? Waarom zouden ze überhaupt met je willen praten?
  BF: Ik zou naar Taiwan gaan, of naar China, Rusland, Vietnam, Australië om de hoofden van grote corporaties te ontmoeten die hun bedrijven in de publiciteit willen brengen.
  DW: Probeerde je ads (advertenties) te verkopen?

  ZIJN BRONNEN LOPEN IN DE HONDERDEN

  BF: Ik probeer te zeggen dat, sinds ik die baan verliet, ik letterlijk … mijn bronnen lopen in de honderden. Ik ken de bazen van de Triads, de Yakuza-gangsters. Ik ken de hoofden van de militaire inlichtingendienst en de politiemacht hier. Ik ken de leiding van de vechtkunstgenootschappen. Ik heb gesproken met de politbureauleden in China. Dus nee, ik praat niet met een of twee informanten die me voeden met desinformatie. Het is echter wel waar dat ze allerlei soorten desinformatie mijn kant uitgooien om mijn betrouwbaarheid te ruïneren.
  (DW: Fulford zegt dat SOMMIGE van zijn bronnen dit hebben gedaan, niet alle. Hij moest zijn contacten in de loop van de jaren voortdurend opschonen. Hij heeft publiekelijk gezegd dat, als hij merkt dat een bron hem voorliegt, hij dat contact nadien onmiddellijk verbreekt.)

  PROBEERT HET MILITAIR-INDUSTRIEEL COMPLEX TE OVERTUIGEN

  BF: Eindelijk moeten de mensen eens gaan beseffen dat ik dit niet steeds opnieuw aan de mensen moet bewijzen. Op dit moment proberen we de leiding van het Pentagon, de CIA, de NSA, de KGB en de Vrijmetselaars te overtuigen. Met andere woorden … wij proberen de mensen die het militair-industrieel complex en de politici controleren te overtuigen, dat dit een beter plan is dan het huidige geheime plan. Het spijt me, maar veel mensen daarbuiten zijn zo gehersenspoeld door televisie dat wat je echt moet veranderen op TV … is hun gedachten, hun breinen.
  DW: Zeker.
  BF: Ik heb bandopnamen, foto’s, video’s en diverse bewijzen naar verschillende politie- en onderzoekbureaus gestuurd. Dus ik hoef echt niet mezelf op dit punt te bewijzen. Hoewel, mocht er terechte kritiek zijn, dan wil ik dat graag beantwoorden.

  WIE IS DIE VENT MET DIE KRAKENDE STEM EN WANDELSTOK?

  DW: O, ik snap dat. Nog een vraag zou ik graag willen stellen. Wanneer we de video’s van jou in Japan zien, waarvan ik me minstens drie bewust ben, verschijn je met een man die lijkt te hebben … hij draagt een wandelstok en hij lijkt een nogal krakende stem te hebben. Dus … wie is die vent en wat is het verband? De meeste mensen spreken geen Japans en ze hebben geen idee wat er besproken wordt.
  BF: Zijn naam is Chodoin Daikaku. Hij controleert de wereldwijde vechtkunstverenigingen. Hij is het hoofd van de karate- en aikidoverenigingen. Er zijn dan nog een paar zoals judo en de Chinese vechtkunsten waar hij niet het hoofd van is, maar hij kent de mannen die het leiden. Dus, hij is een hotemetoot, een hoge piet. Hij is niet de een of andere toevallige voorbijganger.
  DW: Oké. Als je zegt dat hij de karatevereniging controleert …
  BF: Welnu, hij is het hoofd van de organisaties.

  GEMIDDELD 50 MILJOEN MENSEN BESTUDEREN DE JAPANSE VECHTKUNSTEN

  DW: Oké. Dus over hoeveel scholen en hoeveel mensen praten we waarmee hij werkt?
  BF: Ik denk dat er ongeveer 50 miljoen mensen wereldwijd de Japanse vechtkunsten beoefenen. Ze hebben karatescholen in Mexico, Iran etc.
  DW: Zeker.
  BF: We hebben het hier over enorme organisaties.
  DW: Kan iedereen een karateschool openen zonder accreditatie? Of bedoel je dat er een officiële erkenning nodig is, en hij aan het hoofd staat van dat goedkeuringsbureau?
  BF: Als men een karateschool opende, kreeg men waarschijnlijk een zwarte band. Men deed dit door naar de een of andere leraar te gaan die aangesloten was bij deze organisatie.
  DW: Oké. Dus er is een soort gecentraliseerde autoriteit waar men zich dient te melden als je een karateschool wilt openen.
  BF: Als je een band wilt krijgen, moet je op een van deze geaccrediteerde scholen de vechtkunst leren.

  JE KUNT ERKEND WORDEN ALS JE COMPETATIEF, PRESTATIEGERICHT BENT

  DW: Oké. Dus niemand kan gewoon een bord buiten hangen met het opschrift ‘hier is een karateschool en hier is je zwarte band’, en men zou je serieus nemen als je naar een vechtkunsttoernooi wil gaan om feitelijk aan een wedstrijd deel te nemen?
  BF: Het is prestatiegebeuren. Als je alleen maar een zwarte band om zou doen en naar deze toernooien gaat en je concurrent zou verslaan, dan zouden ze (de vechtkunstgenootschappen) je erkennen!
  DW: (Lacht)
  BF: (Lacht)
  DW: (Lacht) Oké.
  (DW: Wat Ben hier zegt is dat veel vechtkunstscholen en toernooien wereldwijd een centrale groep hebben die deze organiseert en alle regels controleert. Daikaku is het hoofd van de grootste van deze groepen)

  OOK VERBONDEN ALS INSIDER VAN DE JAPANSE ZELFVERDEDIGINGSSTRIJDMACHT

  DW: Maar in Japan, misschien in het bijzonder, laat ik zeggen, deze man waarnaar je verwijst, Chodoin Daikaku …
  BF: Daikaku . Ja.
  DW: Hij is een soort koning van de vechtkunstgroepen in Japan?
  BF: Een belangrijke leidende figuur, laten we hem zou noemen. Hij is ook verbonden met de Japanse zelfverdedigingsstrijdmacht.

  DE MEESTE INSIDERS WILLEN ONBEKEND BLIJVEN

  BF: Wat je wel moet beseffen is dat de meeste van de jongens waar ik over praat niet willen dat hun naam of foto naar buiten wordt gebracht.
  DW: Zeker! Natuurlijk.
  BF: Ze willen niet dat ik hun naam noem of een foto naar buiten breng. Maar, ik heb hen wel geïntroduceerd bij M16, CIA-types – en op dat niveau communiceren ze ook.

  WAT IS EEN TYPISCHE DAG VOOR JOU?

  DW: Ik weet dat je moeilijk je dagindeling kunt laten zien. Maar kun je voor de gemiddelde lezer een beetje aangeven hoe jouw gemiddelde dag er gewoonlijk uitziet? Hoeveel insiders … hoeveel verschillende mensen, denk je, waarmee je nu in een week spreekt?
  BF: Dat hangt ervan af. Wat er nu gebeurt is dat ik mensen spreek die verbonden zijn met grote organisaties. Ik spreek een man waarvan ik weet dat hij een nauwe band heeft met het Pentagon en het CIA. Een ander is weer verbonden met de Rotschild, M16 en de Britse koninklijke familie. Ik heb onafhankelijk door middel van talrijke bronnen bevestigd dat deze mensen echt bestaan.

  WIE SPREEK JE NOG MEER?

  BF: Met een andere man praat ik die verbonden zou zijn met de Japanse rechtervleugelgroepen, evenals met de Aziatische geheime genootschappen. Dan is er nog die Chodoin man waarmee in communiceer. Vervolgens minder vaak bijvoorbeeld hooggeplaatste mensen in de Japanse bendes – zoals de Yamaguchi-gumi of de Inagawa-kai of de Sumiyoshi. Verder is er nog iemand van de KGB/Servische inlichtingendienst die ik regelmatig spreek.
  DW: Van Rusland of van Servië?
  BF: Oorspronkelijk van Servië. Meer kan ik niet zeggen.
  DW: Oké. Ik wil echt niet je bronnen verraden.
  BF: Bijvoorbeeld … ik drink regelmatig een drankje met de vrouw van de premier Kan Naoto. Zij woont in mijn omgeving.
  DW: Wauw.
  BF: Er zijn veel mensen die ik ken.

  Vervolg >>>DEEL II (Rechtsboven aan de pagina)