Pigment

 

De YAG Laser.

 

 

 

 

Pigmentbehandeling

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht.

Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling. We kunnen onder andere behandelen; Hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken, Sproetjes en Zwangerschapsmasker. Bloedvatafwijkingen zoals Couperose en Rosacea.
Actieve Acné, Huidverslapping, Fijne lijntjes en Rimpeltjes.
Een mooi en strak uiterlijk, leeftijd is niet belangrijk meer!

Een mooi en strak huid, leeftijd is niet belangrijk meer!
Pigment (Melanine) is van oorsprong een organische kleurstof in onze huid welke wordt gevormd door melanocyten. Melanocyten zijn de cellen die in de kiemlaag van onze huid liggen, deze produceren onder de invloed van UV-stralingen melanine (deze kleurstof zorgt voor het bruinen van onze huid) en geven het tevens af aan de rond omliggende huidcellen. 
Door onder andere erfelijke aanleg, hormonen, veroudering van onze huid en eventuele blootstelling aan de zon kunnen verschillende pigmentaandoeningen ontstaan. 
Vele mensen, oud & jong hebben last van pigmentvlekken. Een veel voorkomende variatie hierop zijn de welbekende sproetjes en/of de zogenaamde moedervlekken die wij meestal vanaf onze geboorte hebben. Deze zogenaamde moedervlekken kunnen zolang ze niet veranderen, geen enkel kwaad. Het is echter wel belangrijk om te weten dat overmatig zonnen of veelvuldig zonnebankgebruik in de huid schade kan ontstaan. Deze schade ervaart men over het algemeen niet zolang men nog jong is, echter opgelopen in onze jeugd, kan dat op latere leeftijd toch problemen gaan geven, wat kan leiden tot de welbekende pigmentaandoeningen zoals bijv. ouderdomsvlekken, levervlekken of pigmentvlekken. Deze zijn echter niet gevaarlijk voor ons, zolang ze maar niet veranderen van kleur of grootte en niet gaan jeuken. 

De behandeling 

Centre Esthetique maakt gebruik van het YAG laser systeem om pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of littekens van acne te verminderen. Bij deze behandeling maken wij gebruik van zogenaamde lichtflitsen . Het Adéna Ipl apparaat zendt een lichtbundel door de huid waardoor het pigment wordt verpulvert. Het behandelde oppervlak waar het pigment zich bevindt zal na ongeveer een week in de vorm van een korstje van de huid afvallen. Na deze periode zal het pigment dus verminderd dan wel verdwenen zijn.
 

                    

Voorbehandeling

Het is raadzaam om 4 weken voor aanvang van de behandeling uw huid niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnebank, tevens raden wij het gebruik van zelfbruiningscreme af.

Klik op; http://www.naturalbeautykliniek.com