Ontharen

 

Definitief ontharen met de YAG laser methode

Ontharen 
 

Ontharen door middel van de YAG laser is een veilige pijnloze snelle methode zonder enige complicaties. Het werkt als volgt; de lasertflits valt door de transparante huid en wordt in de haarwortel omgezet in warmte waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Omdat we alleen haren in de volwassen fase kunnen behandelen zijn er gemiddeld tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig. Voor altijd glad, wie wil dat niet?
Deze behandeling is het best toepasbaar bij mensen met een lichte huid en donkere haren. Mensen met een donkere huid of blonde haren kunnen met deze methode helaas niet geholpen worden.*

Algemene informatie over de YAG laser methode

  • Bij het ontharen mogen de haren vóór de behandeling een maand niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.
  • Bij het ontharen worden de eerste behandelingen gegeven om de zes weken, later worden de tussenliggende perioden verlengt                                                    
  • Voor zowel het ontharen als voor de huidverbetering behandeling mag de huid twee weken vóór en nà de behandeling niet onbeschermd worden blootgesteld aan de zon.
  • Voor de behandeling van couperose en hyperpigmentatie wordt er om de 3 weken behandeld
  • Acné en rimpelbehandelingen worden in kuurverband gegeven. Deze behandelingen worden wekelijks herhaald voor een periode van 6 tot 8 weken.

Resultaat

Het resultaat en het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende lichamelijke factoren, ten eerste de ernst van de aandoening en vervolgens de conditie van de huid.
Het Betaalbare Adéna IPL concept
Het Adéna concept biedt u zeer voordelige prijzen op het gebied van IPL. Vergelijkt u ook de prijzen eens met wat u tot op heden uitgegeven heeft aan scheermesjes, scheerschuim en/of ontharingscrème!
Met IPL skinrejuvenation is er nu een goed cosmetisch alternatief voor plastische chirurgie

Voorbereiding

  • 3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mogen de haren niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.
  • 3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mag u niet in de zon of zonnebank, dit omdat het resultaat het beste is als u huid niet te bruin is. Tijdens de kuur is het belangrijk dat u de behandelde plaatsen zo goed mogelijk tegen uv-straling beschermt door het te bedekken. Gebruik van een sunblock is ook een optie.
  • 1 dag voor de behandeling moet u de te behandelen plaats kort scheren, zodat de eventuele irritatie van het scheren is weggetrokken als u behandeld wordt. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij dit eventueel voor u doen.

* gebruik op de behandeldag geen bodylotion, deodorant of parfum op het te behandelen gebied.

Heeft u nog vragen

Voor meer vragen en een persoonlijk advies kunt u een gratis en vrijblijvende afspraak maken.
Wij beantwoorden uw vragen graag!

Klik op; http://www.naturalbeautykliniek.com