Couperose

 

Couperose behandeling

Bij couperose zijn de kleine bloedvaatjes door de huid van wangen, neus en voorhoofd zichtbaar als fijne rode lijntjes. Couperose is onschuldig en komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.

Veel mensen vinden couperose vervelend – behalve dat het cosmetisch niet mooi is kan couperose ook klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en heel warm worden. Veel buiten zijn in weer en wind kan couperose verergeren. Uiteindelijk bepaalt een erfelijke aanleg en de sterkte van de vaatwanden of u couperose krijgt. Couperose wordt bij Centre Esthetique behandeld met het Yag laser methode
Advies over couperose
Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeute of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met de YAG laser methode. Ook zal zij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de huidtherapeute als door u wordt ondertekend.
 

Behandeling van couperose
 

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt gemiddeld vijftien tot dertig minuten. Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig.
 

Verdoving
 

Een behandeling met de Adéna IPL methode kan zonder verdoving uitgevoerd worden.
Na de behandeling
Na de behandeling kunt u meteen naar huis. U kunt direct weer uw dagelijkse bezigheden hervatten. Wanneer u last heeft van een branderig gevoel kunt u de huid thuis nog koelen met een natte doek. De eerste uren na de behandeling kan er roodheid en lichte zwelling optreden, deze verdwijnt na enkele uren tot een dag.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk uw huid goed te beschermen tegen de zon. Wij raden u aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.
Resultaat
De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor het optimale resultaat adviseren we over he algemeen meerdere behandelingen te ondergaan. 

Klik op; http://www.naturalbeautykliniek.com