Lipofilling

Mooie billen met lipofilling?

Algemene informatie over de behandeling Lippofilling
 

Een lipofilling van uw borsten of billen is één van de oplossingen!

Meer volume waar u het maar wilt.
Vindt u uw billen te plat, borsten niet gelijk of wat aan de kleine kant, uw kuiten te smal? Lipofilling is een uitstekende manier om eigen vetweefsel te gebruiken en te verplaatsen naar delen van het lichaam waar extra volume (vetcellen) nodig zijn. De methode is dankzij het gebruik van lichaamseigen vet zeer veilig en de toepassingen zijn eindeloos.

Vreemd is het dus niet dat lipofilling steeds populairder wordt.

De ingreep begint met een liposculpture behandeling; zie pagina Pagina Liposculptuur

(Vervolg na pagina Liposculptuur)

Dit vet wordt vervolgens gereinigd en gefilterd terug ingebracht op de plaatsen waar u dat nodig vindt. 

Lipofilling is een techniek die veel mogelijkheden biedt. Want overal waar het lichaam extra volume nodig heeft, kan deze behandeling toegepast worden. Zo kunnen we naast billen en borsten bijvoorbeeld ook de kuiten uitstekend opvullen met lichaamseigen vet, tevens zijn ook deukjes en ingetrokken littekens zeer geschikt voor een behandeling met lipofilling. Omdat het vetweefsel niet afgebroken wordt, is het resultaat van de behandeling blijvend over het algemeen blijvend, al zouden er eventueel twee behandelingen noodzakelijk kunnen zijn.

Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in vervrouwelijkende lichaamsoperaties. Zij zijn een bijzonder competent en ervaren plastisch chirurgen en hebben jaren wetenschappelijk onderzoek verricht. Zij werken zowel in een algemeen ziekenhuis als in een privépraktijk.
Onze Chirurgen zijn deskundig wat betreft het vervrouwelijken van uw figuur. Of u nu op zoek bent naar een borstvergroting, bilvergroting, heupvergroting of liposculptuur, wij kunnen u helpen.

Tarieven

Zie Tarieven op pagina Liposculptuur.

Wij wensen u veel wijsheid toe in uw beslissingen.