Migraine en Botox®/Dysport®/Azzalure®

                   

Migraine (chronische hoofdpijn)

Een aantal mensen heeft last van of migraine. Hoewel de precieze oorzaken van de meeste hoofdpijnvormen onbekend zijn, zijn er wel degelijk aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanningen in bepaalde spierengroepen een grote rol spelen.

Van Botox® / Dysport® / Azzalure® ( Botuline toxine)is aangetoond dat het een effectief middel is ter behandeling van migraine en andere hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Hoe het precies werkt is nog steeds onderwerp van verschillende onderzoeken, maar de ervaring leert dat ongeveer 75% van de mensen met migraine en/of andere hoofdpijnklachten erg veel baat hebben bij het gebruik van Botox®/Dysport®/Azzalure®.

Behandeling van migraine d.m.v. Botiline toxine

Door het middel Botiline toxine in de spiertjes in te brengen worden deze verlamd. Over het algemeen is een behandeling van de fronsspier voldoende om een duidelijke verbetering van de klachten te behalen. In enkele gevallen kan op geleide van pijn ook de achterzijde van het hoofd behandeld worden. Om voor iedere cliënt de meest geschikte behandeling vast te stellen, worden cliënten gevraagd een dagboek bij te houden en daarin aan te geven wat het effect van de Botox® / Dysport® / Azzalure® behandeling op de hoofdpijnklachten is. Het inbrengen van Botiline toxine in de spiertjes wordt door de meeste cliënten niet als pijnlijk ervaren.

Het resultaat van de behandeling met Botox® / Dysport® / Azzalure®  

                           

Het resultaat van een behandeling is in alle gevallen tijdelijk (5 tot 8 maanden).

Klik voor meer info of om een afspraak te maken op; http://www.naturalbeautykliniek.com