TEOSYAL Ultimate is de injectable voor het geven van volume. De zogenaamde liquid facelift kan hiermee worden gedaan.

TEOSYAL - de rimpelbehandeling
Een nieuwe look in 30 minuten
U krijgt heel snel en eenvoudig de look die u wenst. Het resultaat is direct zichtbaar. Omdat TEOSYAL veilig is, is een huidtest niet nodig. De rimpelbehandeling kan meteen plaatsvinden. Een behandeling kost doorgaans minder dan 30 minuten, al is dit afhankelijk van de correctie die u wenst. TEOSYAL wordt met een heel fijne naald in kleine doseringen ingespoten.

Direct na het inspuiten produceert (geeft) TEOSYAL volume waarmee de rimpel of groef verdwijnt, de gezichtscontouren worden gevormd of de lippen volume krijgen op een natuurlijke manier. Het effect toont zich meteen. Het injecteren van TEOSYAL is snel, veilig en laat geen littekens of andere sporen achter op het gezicht.

Na de rimpelbehandeling
Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn, iets gezwollen, gevoelig of wat jeuken. Dit is een normale reactie op het injecteren. Het ongemak is tijdelijk en verdwijnt binnen een paar dagen. Wanneer de lippen behandeld zijn kan de zwelling langer aanhouden. In enkele gevallen tot een week. Gedurende deze periode kunnen de lippen ook wat ongelijk zijn. Zoals de lippen er direct na de behandeling uitzien is niet het uiteindelijke resultaat. Wanneer ongemakken of andere reacties zich voordoen, dient u contact op te nemen met uw arts.

Soms is het nodig om 2 tot 4 weken na de eerste behandeling een touch-up te krijgen met TEOSYAL Touch up voor een optimaal effect.

Een TEOSYAL hyaluronzuur injectable geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. De ideale rimpelbehandeling voor het verwijderen en/of opvullen van rimpels.