Teosyal

                                  

TEOSYAL is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. TEOSYAL geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid.

TEOSYAL is verkrijgbaar in zes varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen. Het verschil tussen de verschillende producten is gebaseerd op de mate van de concentratie hyaluronzuur. Voor een optimaal resultaat kiest uw behandelaar het product, of een combinatie, die het best past bij uw huid en uw wensen.

TEOSYAL First Lines voor de fijnste lijntjes, bijvoorbeeld rond de mond, bij de ogen en op het voorhoofd.

oTEOSYAL Global Action voor het corrigeren van rimpels.

oTEOSYAL Deep Lines corrigeert diepe rimpels.

oTEOSYAL Ultra Deep voor het vormen van gezichtscontouren, zoals wangen en kin.

oTEOSYAL Kiss is specifiek ontwikkeld voor meer volume van de lippen.

Afhankelijk van het resultaat dat u wenst, blijft het effect het best behouden met regelmatige touch-up behandelingen, hetgeen gedaan kan worden met TEOSYAL Touch Up.

Voor een Teosyal behandeling (Rimpelverwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek.