Algemene informatie over Fillers / Vullers

Algemene Informatie over Restylane® / Stylage® / Radiesse® / Teosyal®

 

 

                                               

         

 

 

Deze producten zijn een combinatie van water en een bepaalde gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van  nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden. Het hyaluronzuur in deze producten zijn volkomen zuiver en geven geen allergische reacties. Restylane is ideaal voor het corrigeren (opvullen) van de lippen.                                            

TEOSYAL beste injectable product van het jaar

Een erkenning en bevestiging van de professionals binnen de Esthetische geneeskunde.
Wij zijn zeer verheugd om u bekend te maken dat TEOSYAL is verkozen tot “Beste injectable product van het jaar” van de Aesthetic Medicine Awards, het grootste esthetisch magazine voor professionals in Engeland. Het prestigieuze Award is gewonnen van de zes grootste concurrenten, waaronder Restylane. TEOSYAL scoorden op de onderstaande criteria ruim beter dan alle deelnemers:

Populariteit van het product.
Mate van het direct zichtbare resultaat na de behandeling.
Efficiency van het product.
Patiënttevredenheid.
Duurzaamheid.
Veiligheid.
Gebruiksgemak / gebruiksvriendelijkheid.
Klantenservice, marketing en promotie ondersteuning.
Het winnen van deze Award is een bevestiging dat onmiskenbaar aangeeft dat TEOSYAL momenteel het beste product is op alle facetten en dat het haar beloftes waarmaakt! Niet voor niets is TEOSYAL de snelst groeiende injectable. Wereldwijd!

TEOSYAL hyaluronzuur injectables geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. De ideale rimpelbehandeling voor het verwijderen en/of opvullen van rimpels.

Klik voor meer info of voor een afspraak op; http://www.naturalbeautykliniek.com