Borstcorrectie

Als u niet tevreden bent over de omvang van uw borsten, of uw borsten niet in een goede verhouding staan tot de rest van uw lichaam, is een borstcorrigerende ingreep een goede en veilige oplossing. Of het nu een borstvergroting, borstverkleining of een borstlift betreft, bij Centre-Esthetique krijgt u het juiste advies op maat.

Bij het maken van een keuze uit de vele aangeboden operaties, is kennis hierover essentieel en bepalend hoe de patiënt dit ervaart. Een BIG geregistreerde plastische chirurg met vele jaren ervaring op dit gebied zal met u de mogelijkheden op dit gebied doornemen en u de juiste zorg bieden. Centre-Esthetique gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit siliconenimplantaten zoals Natrelle (voorheen McGhan) Mentor of Eurosiliconen.

 

Twijfelt u nog over uw ideale cupmaat, implantaatgrootte en -vorm?

Met een 3D-simulatie kunt u tijdens het 3D-consult uw lichaam visualiseren en virtueel kiezen uit een breed scala implantaattypes en -maten. 

3D-simulatie lichaamsvervrouwelijkende operatie

De implantaten zijn geprogrammeerd met de specificaties van de fabrikant, dus u kunt virtueel verschillende maten en modellen ‘passen’ en zien hoe ze u zouden staan.

Hoe nauwkeurig is de 3D borstvergrotingssimulatie?

We hebben ervaren dat het erg nauwkeurig is. Het meet het volume nauwkeurig en geeft u een zeer goede voorspelling van de maat die u zult krijgen. Als u al een aanzienlijk volume borstweefsel hebt of een lift nodig hebt, kan het iets minder accuraat zijn. Het is ook een heel nuttig communicatiemiddel tussen chirurg en patiënt.

Boek nu uw 3D-simulatieconsult 

Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in vervrouwelijkende lichaamsoperaties. Zij zijn een bijzonder competent en ervaren plastisch chirurgen en hebben jaren wetenschappelijk onderzoek verricht. Zij werken zowel in een algemeen ziekenhuis als in een privépraktijk.

Onze Chirurgen zijn deskundig wat betreft het vervrouwelijken van uw figuur. Of u nu op zoek bent naar een borstvergroting, bilvergroting, heupvergroting of liposculptuur, wij kunnen u helpen.

Centre-Esthetique zet zich graag in om uw wens  zo bereikbaar mogelijk te maken.